Yıldız Kenter, Genco Erkal, Metin Akpınar Belgeseli Filmlerinin Yönetmeni Selçuk Metin ile Özel Röportaj

0

Sabit Doğan ile Diren Sanat Röportajlarının bu haftaki konuğu ünlü isimlerin belgesel filmlerini çeken Selçuk Metin oldu. Son zamanlarda Genco Erkal ve Metin Akpınar Belgeseli ile adından söz ettiren yönetmen özellikle materyallerin telifi ve arşiv konusunda çok sıkıntı yaşadım dedi. Yakında yayınlanacak ve çekimleri henüz devam eden Yıldız Kenter belgeseli’ninde yolda olduğunu belirtti. Kenter Tiyatrosu’nun tadilata girmeden önce son çekimlerini kendisinin yaptığını belirten yönetmen Selçuk Metin; Yıldız Kenter Belgesel filmlerinde Demet Evgar, Engin Hepileri, Mehmet Birkiye gibi isimlerinde bulunduğunu dile getirdi.

Yaşayan birisinin belgesel filmini çekmek ile hayatta olmayan bir sanatçının belgesel filmini çekmek arasındaki fark nedir sorusunun cevabı ile birlikte tüm röportajımızı Diren Sanat Youtube Kanalımızda izleyebilirsiniz. Dilerim bu röportajımızı beğenir, paylaşır ve abone olmayı unutmayın.

nbsp;

En iyi filmler

En iyi yönetmenler

En iyi belgesel filmler

En iyi Dizi Filmler

En iyi Belgesel filmler

Belgesel filmler nasıl çekilir

Film Çekiminde yaşanan sıkıntılar

Filmlerde telif sıkıntıları

filmler de arşiv sorunları

Sinema filmleri

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.