Hülya Karakaş “Enkazı Kim Kaldıracak” Sabit Doğan ile Diren Sanat Özel Röportajı

0

Tiyatro Oyuncusu  ve Yönetmen Hülya Karakaş ile sahnelerdeki sorunlardan, Oyunculuk sınırlarından ve gerçek yaşam hikayelerinden konuştuk. Röportajımızı Diren Sanat Youtube kanalımızda izleyebilirsiniz.

nbsp;

  • Şehir Tiyatrolarında bir enkaz derken ne kastedildi? diye sorduk Hülya Karakaş açıkladı. Şehir Tiyatroları genel sanat yönetmenlerinden “Her dönemle de kavgalı değilim” diyen sanatçı en çok Orhan Alkaya ve Erhan Yazıcıoğlu döneminin kendisi için sıkıntılı geçtiğini söyledi. Geçmiş dönemde mobinge maruz kaldığını bunun etkisinin halen devam ettiğine dikkat çeken Hülya Karakaş; Geçmişte dünyanın sayılı yönetmenleri ile çalıştım.” Şimdiki genel sanat yönetmeni için ise ” Bizi beğenmiyorsun” anladık. ” Bakalım biz seni beğeniyor muyuz?” dedi.
  • Sahne üzerindeki ‘Öpüşme sahnelerinin ilerde taciz iddası ile oyuncuların karşısına çıkabilme ihtimali olur mu? rol yapmak ile gerçekçilik arasındaki sınırı nasıl ayıracağız sorusuna ise ” Burada asıl olan kadının beyanı esasdır” diyerek kadın şiddetine de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
  •  Evlilik konusundaki sorularına ise ” aslında ben en son evlenecek kadındım. ama aradığım kişiyi bulunca da neden evlenmeyeyim” dedim.
  • Röportajın tamamını ve detaylarını youtube kanalımızda izleyebilirsiniz. Paylaşıp yorum yapmayı da unutmayın.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.