“BENİM KENDİME GÖRE AHLAKIM VAR, AHLAK NEYE GÖRE KİME GÖRE ! ” ŞENAY GÜRLER SABİT DOĞAN İLE DİREN SANAT SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU OLDU

0

Diren Sanat youtube kanalımızda mesleğinin zirvesine çıkmış başarılı sanatçılar ile röportaj zincirimize devam ediyoruz. Bu haftaki Sabit Doğan ile Diren Sanat Söyleşileri’nin konuğu tiyatro sezonunun en başarılı performansını gösteren Şenay Gürler oldu. Geçen sezondan bu yana Ben Türkan Saylan, Medea’ya Göre Ahlak ve Rihard oyunu ile on binlerce seyirciye ulaşan, anadoluyu karış karış dolaşarak hem toplumsal hem sanatsal kişiliği ile mesleğinin zirvesinde bir isim Şenay Gürler; Sabit Doğan’ın sorularını cevaplandırdı. Oynadığı tiyatro oyunlarından, hayat felsefesine, yaşama bakışından tutku ve özlemlerine bir çok alanda insana dokunan duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Sabit Doğan’ın yapmış olduğu bu samimi ve akıcı söyleşiyi Diren Sanat youtube kanalımızda izleyebilirsiniz. Sevgili okurlarımız youtube kanalımızdaki videolarımızı izledikten sonra lütfen yorum yapıp abone olmayı unutmayın. Sonuçta gerek abone sayılarımız gerekse izlenme oranlarımız sizlere daha iyi içerikler sunmamız için bir referans olacaktı. Elbetteki görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızdan da memnun oluruz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.