BARDA SON GECE OYUNCULARI; Başak Meşe, Zeynep Er, Gökçe B. Zümrüt Sabit Doğan ile Diren Sanat’ta

0

Tiyatro Pera’nın çok konuşulan başarılı oyunu Barda Son Gece Tiyatro oyununun başarılı oyuncuları Diren Sanat’ta Sabit Doğan’ın konukları oldu. Başak Meşe, Zeynep Er, Gökçe Burcu Zümrüt’ün oynadığı oyun bir gece vakti hayatları kesişen üç farklı kadının hikayeleri üzerine kurgulanmış. Seyirci; bu üç kadının hikayelerine yolculuk yaparken içinde bulunduğumuz toplun gerçeklerine de bir aydan bakmış oluyor. Barda Son Gece Nesrin Kazankaya’nin ince duyarlılıkları ile yazılmış, Şafak Eruyar’ın gerçekçi dramartugi’si ile sahneye konulan, yaşadığımız sosyal çevreyi sorgulatan bir oyun. Bu röportajda iseSabit Doğan sahnedeki yolları kesişen bu üç kadınının hikayesini Diren Sanat platformuna taşıdı. Kadin Cinayetleri, Şiddet, Göçmenlik konuları bir kez daha ele alındı. Barda Son Gece oyunun yaratılış süreci ile birlikte oyuncularında hayatlarına yolculuk yaptık.

Dilerim bu videomuzu izler beğenir ve yorum yaparsınız. Bizler Diren Sanat Ekibi olarak her zaman hayata sanatla tutunan Sanatçıların yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kişiye dahi ulaşsak bile içerik üretmeye devam edeceğiz. “Hayata Sanatla Direnin, Diren Sanat’ı Takip Etmeyi Unutmayın” mottosuna da devam edeceğiz.

Yazan-Yöneten: Nesrin Kazankaya
Dramaturgi: Şafak Eruyar
Dekor: Sabahattin Özbakır
Kostüm: Nesrin Kazankaya
Işık: Muhammet Saki

Oynayanlar:
Elnara: Başak Meşe
Meltem: Zeynep Er
Saadet: Gökçe Burcu Zümrüt

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.