Ersin Umulu ile tiyatro oyunculuğunu ve Sahneye koyduğu müzikalini konuştuk.  Enerjisi yüksek her daim üreterek genç kalmayı başarmış iyi bir oyuncu, iyi bir yönetmen, iyi bir tiyatro eğitmeni olmasının ötesinde iyi bir insan Ersin Umulu. Kendisi ile böyle bir söyleşide bir araya gelmekten büyük keyif aldım. Bizde tarihe bir iz bırakmak istedik.

“Hayata Sanatla Direnin. Bizi takip etmeyi unutmayın. Tiyatroyu seyircisiz bırakmayın lütfen.”

 

Merhaba Sevgili Diren Sanat okurlarımız. Sizlerin de takip ettiğimi gibi son zamanlarda video röportajlara ağırlık verdiğimiz için yazılı haberleri ve etkinlik programlarına daha az yer veriyoruz. Malumunuz pandemi ile birlikte bizlerin de imkanları kısıtlandı. Hem personel bakımından hem bütçesel sıkıntılar yaşıyoruz. O yüzden her etkinlikliğe yetişmek çok zor. Elimizde geldiği kadar sanatın ve sanatçının yanında kalarak üretilen sanat eserini topluma ulaştırmaya çalışıyoruz. Başarılı sanatçılarımın başarılarına ve sevinçlerine ortak olup sorunlarına da bir dert ortağı oluyoruz. İşte Ersin Umulu ile yaptığımız bu kahve sohbeti tadındaki söyleşimiz başarıyı ve sevinci paylaşma şeklinde idi.

Ersin Umulu İstanbul Şehir Tiyatroları’nda yıllarca oynamış başarılı bir oyuncu aynı zamanda iyi bir rejisör. Özellikle geçtiğimiz sezonda sahneye koyduğu Özge Özder ve Ali Mert Yavuzcan’ın oynadığı ‘Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar’ müzikali  akıllardan hiç çıkmayacak. Bizde kahvelerimizi yudumlarken hem Müzikalin ortaya konulma sürecini hem de Ersin Umulu’nun başarı yolculuğunu konuştuk. Umarım bu yaptığımız keyifli sohbeti sizlerde izler ve beğenirsiniz. Bir nebze de olsa sizlere bir şeyleri ulaştırabildiysek ne mutlu bizlere. Diğer video sohbetlerimizi Diren Sanat Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.