Tamer Levent: Kazıdığında Altında Bir Tür Kıskançlık Çıkıyor / Özel Röportaj: Sabit Doğan

0

Tamer Levent: Kazıdığında altında bir tür kıskançlık çıkıyor:

 

Camdaki kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterini canlandıran Tamer Levent Diren Sanat youtube kanalında Sabit Doğan’a verdiği röportajda Gülseren Budaycıoğlu’nun dizilerinin bu kadar tutulmasında etkili olan faktör sosyal psikolojimize bir dalış mı yapıyor olması diye sorması üzerine  Şunları söyledi: “Neden Gülseren Budaycıoğlu’nun televizyonlarda oynanan beş dizisi de izleniyor ve tutuyor. Bunu düşünmüyor. Şahıs nasıl canım her şeyi işgal etti diyor. Bakın bu yanlış tepki, bu düşüncesizce söylenmiş bir laf. Kontrolsüzce söylenmiş bir laf. Bir tür kazıdığınız zaman altından kıskançlık çıkıyor.

Tamer Levent oynadığı karakter ise çocukluğundan beri gözlemlediği bir çok insanların karışımı olduğunu söyledi. Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakteri ise herkesin kendi masumiyetini sorgulatan bir karakter olduğunu dile getiren usta oyuncu; Camdaki Kız dizisi kadına şiddeti her iki açıdan eleştiren bir dizidir dedi.

 

Röportajın tamamını aşağıdaki linki tıklarayak izleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.