Tiyatro Yan Etki’nin Sahnelediği Faruk Barmen ve Tuğçe Tanış ile birlikte ‘ Yalnızlıkla Nasıl Savaşılır’ oyununda rol alan başarılı oyuncu Bedir Bedir ile konuştuk. Çıplak Vatandaşlar oyunundaki performansınıın sırlarını ve prova sürecini Diren Sanat youtube kanalında bizlerle paylaştı.

Kanalımıza abone olmayı unutmayın.

YALNIZLIKLA NASIL SAVAŞILIR

Yazan: Neil LaBute
Yöneten: Serkan Üstüner 
Oyuncular: Faruk Barman, Bedir Bedir, Tuğçe Tanış
Yapım: Yan Etki 

“Bu duyguyla yaşayacaksın. Her sabah kalkıp gülümseyeceksin. Bu kalp kırıklığının, bu acının içinden zorla gülümseyip geçeceksin ve yalnızlığa yenildiğini asla belli etmeyeceksin. Yapacağın şey bu.”
Hayatlarının belki de en kritik noktalarında olan bir çift, çok da tanımıdakları birinden yardım isterse n’olur? Belki de yaşamlarının en zor seçimlerini yaptıracak ve bundan sonra hayatlarına nasıl devam edeceklerini gösterecek akıl almaz o süreç başlar.

İnsanlar, hayatlarının en beklenmedik ve kritik dönemlerinde çevresiyle ve kendi dünyasıyla nasıl bir mücadeleye girmek zorunda kalırlar? Ne kadar bencil, ne kadar iyi ve ne kadar yalnızlardır? Sıradışı bir hesaplaşma ve yüzleşmeye hazır olun.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.