TİYATRO ÖTEKİ HAYATLAR ‘10’ İLE ASMALI SAHNE’DE

0
Tiyatro Öteki hayatlar- On

 

 

Tiyatro Öteki Hayatlar, ‘10’ oyununu Asmalı Sahne’de seyirci ile buluşturuyor. H. Can Utku’nun yazıp yönettiği her kadının tecrübe edebileceği bir konuyu, ‘kürtaj’ı ele alan ‘10’ 2014 İstanbul’unda yaşayan 10 kadının kürtaja karar verme öyküleri çerçevesinde günümüz kadınının kendiyle ilgili en yaşamsal konularda karar alırken ne kadar özgür olabildiğini araştırıyor.

Oyuncular: Burcu Akarsel, Zeynep Seda Alhas, Gizem Ancı, Ekin Çalışır, Didem Çimen, Berrin Dinçer, İdil Engindeniz Şahan, Müge Erdoğmuş, Eda Erman, Sinem Erten, Canan Günaştı, Göksu Işık, Deniz Hande Karaman – Gizem Kastamanolu, Gülçin Kaya, Yasemin Kır, Öznur Özçelik Dikme, Anıl Öztürkeri, Z. Gizem Sayın, F. Yüksel Sendan, Cansu Tan, Ceren Ülgen, Gizem Acar, Nazlı Atayman, Elif Duman, Nazlı Özkartal Zaimoğlu, Betül Yerli.

Her biri farklı duygulara dokunan 10 farklı hikâyenin sunulduğu oyun geçen sezon üç ödüle; ‘20. Sadri Alışık Tiyatro Oyuncu Ödülleri – Anadolu Efes Özel Ödülü’, ‘40. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri – Yılın Teması Özel Ödülü’ ve ‘21. Türkan Kahraman Kaptan Özel Ödülleri – Seçici Kurul Özel Ödülü’ değer bulundu..

Oyun, 12 – 19 – 26 Aralık Cumartesi günleri Asmalı Sahne’de.

Biletler: Tam 30 TL – İndirimli 20 TL

http://www.mybilet.com/search/?query=öteki+hayatlar

Rezervasyon: info@otekihayatlar.com

Asmalı Sahne:

Asmalı Mescit, Yemenici Abdüllatif Sokak., No: 9, Hoş Apt. Beyoğlu

Tel: 0212 243 3720

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.