'KÖPRÜDEN GÖRÜNÜŞ' EKİBİ '10 EKİM DAYANIŞMASI' İÇİN OYNUYOR

0

10 Ekim günü Ankara’da gerçekleşen bombalı saldırıdan sonra  tedavi masraflarının ve gündelik ihtiyaçların karşılanabilmesinde sürekliliği önemseyen bir grup gönüllünün Ankara’da oluşturduğu 10 Ekim Dayanışması’na ufak bir katkıyla da olsa dahil olmak istediklerini belirterek 13 Aralık’ta oynama kararı aldılar.

 

13 Aralık Pazar 16:00‘daki oyunlarını, Ankara tren garı önündeki bombalı saldırıda kaybettiğimiz 102 insanımızın yakınları için, ağır yaralar ve uzuv kayıpları sebebiyle tedavisi hastanede devam eden insanlarımız için, yaralılara aylardır hastanede refakat eden yakınları için ve hala tedavisi evde devam eden tüm insanlarımız için oynuyor.

unnamed

OYUNUN KONUSU:

Liman işçisi Eddie Carbone, karısının İtalya’dan özgürlükler ülkesi Amerika’ya kaçak olarak gelen kuzenlerine evini açar. Ama kuzenlerden biri, Eddie’nin karısının güzel yeğeni Catherine’e aşık olunca, Eddie’nin tutkusu onu trajik sona doğru götürecektir.
ARTHUR MILLER‘ın yazdığı, GÜL Y. YILDIRIM‘ın çevirisini yaptığı oyunuHİRA TEKİNDOR yönetti. Oyunun sahne tasarımını ZERRİN TEKİNDOR, müziklerini ORHAN ENES KUZU ve ışık tasarımını KEMAL YİĞİTCAN yaptı.

 

Oynayanlar:

BÜLENT İNAL, ASLI YILMAZ, NAZLI BULUM,

KUBİLAY KARSLIOĞLU, AYKUT AKDERE,

ERCÜMENT ACAR, SEDAT BİLENLER, MELİH PAMUKÇU

Online Bilet:

http://www.oyunatolyesi.com/online-bilet/koltuk-secimi

Gişe Tel: 0216 345 39 39

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.