Martıların Efendisi

Martıların Efendisi Filminin vizyon tarihi 22 aralık olarak belirlendi ve fragmanı yayınlandı.

Martıların Efendisi

Film Hakkında;  yapımcısı; Erol Avcı, yönetmeni Mehmet Ada Öztekin, senaryo; Meriç Demiray, başrol oyuncuları; Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’dan oluşan  fragmanı yayınlandı.

Martıların Efendisi-Mehmet Günsur

Geçen hafta  teaseri yayınlanan filmin bu hafta fragmanı yayına girdi.

Yalnız başına yaşayan bir adamın aniden gelen biri tarafından değişen, hayatının anlatıldığı film, zengin oyuncu kadrosu ile şimdiden merak edilenler arasına girdi.

22 Aralık’ta vizyona girecek olan film, İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği misafirin sonunda gelmesiyle başlayan hikayesini konu ediniyor. Beyazlar için de, tam bir masumiyet simgesi misali kıyaya vuran bu kadın MEF için mutlu bir başlangıcın ilk işaretidir. Bütün umutlarını yüklediği gizli misafir, MEF’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır.

Martıların Efendisi- Mehmet Günsur

22 Aralık’da vizyona girecek olan filmin vizyona girmesi bekleniyor,

Martıların Efendisi Fragman İzle

filmin konusu,filmin fragmanı,filmin oyuncuları,filmde kimler rol alıyor, film ne zaman vizyona giriyor?, kimler oynuyor,filmin konusu,mehmet günsur nerede oynuyor

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.