Speechless FOXLIFE’ta başlıyor

0
SPEECHLESS - ABC's “Speechless" stars Mason Cook as Ray, stars Kyla Kenedy as Dylan, John Ross Bowie as Jimmy, Minnie Driver as Maya, Micah Fowler as JJ and Cedric Yarbrough as Kenneth. (ABC/Kevin Foley)

Beş kişilik mutlu bir ailenin lüks bir kasabaya taşındıktan sonra haksızlıklara karşı verdikleri mücadeleyi konu alan Speechless, 16 Ekim’den itibaren her pazartesi iki bölüm üst üste saat 20.20’de FOXLIFE’ta!

SPEECHLESS – ABC’s “Speechless” stars Mason Cook as Ray, stars Kyla Kenedy as Dylan, John Ross Bowie as Jimmy, Minnie Driver as Maya, Micah Fowler as JJ and Cedric Yarbrough as Kenneth. (ABC/Kevin Foley)

Ünlü oyuncu Minnie Driver’ın canlandırdığı, ailesi için her şeyi yapmaya hazır, sorumluluk sahibi Maya, bütün adaletsizliklerin karşısında duran kuralsız bir annedir. Göründüğünden daha zeki olan kocası Jimmy, sporcu kızı Dylan, zekasıyla övünmeye bayılan oğlu Ray ve beyin felci geçirdiği için özel ihtiyaçları olan küçük oğlu J.J. ile orta sınıf bir mahallede vasat bir hayat sürmektedir. Ailenin hayatı lüks bir kasabaya taşınmalarıyla baştan aşağı değişir. Kasabadaki tüm haksızlıklara meydan okumaya kararlı olan aile, özellikle de J.J.’in sesi olabilmek için ellerinden geleni yapar.

Dimeo ailesinin maceralarını konu alan Speechless, 16 Ekim’den itibaren her pazartesi iki bölüm üst üste saat 20.20’de FOXLIFE’ta!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.