Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un yer aldığı “Martıların Efendisi” filminin çekimleri tamamlandı.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un yer aldığı “Martıların Efendisi” filminin çekimleri tamamlandı.

 

İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin (MEF) uzun zamandır beklediği misafiri sonunda çıkagelir. Beyazlar için de, tam bir masumiyet simgesi misali kıyaya vuran bu kadın MEF için mutlu bir başlangıcın ilk işaretidir. Bütün umutlarını yüklediği gizli misafir, MEF’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır.

 

Hikayesiyle izleyenleri derinden etkileyecek, sorgulatacak olan Martıların Efendisi’nin oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Başrollerinde, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un bulunduğu filmde, Mehmet Esen, Sarp Akkaya ve Aras Bulut İynemli de konuk olarak yer alıyor. Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, Martıların Efendisi’nin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapıyor, filmin senaryosu ise Meriç Demiray’a ait.

Martıların Efendi’si filminin 22 Aralık 2017’de vizyona girmesi bekleniyor.

Martıların Efendisi Filminin Kadrosu

Filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin; Büyük Sürgün Kafkasya, Analar ve Anneler, Devrim Arabaları (Tolga Örnek’in yönettiği filmde Yönetmen Yardımcısı idi), Adını Sen Koy gibi filmlerin de yönetmenliğini yaptı. Geçtiğimiz yıllarda çok ses getiren ‘Kuzey ve Güney’ dizisini de bir sezon yönetti. En son olarak Bodrum Masalı dizisinin yönetmenliğini yapıyor.

Filmde Mehmet Günsur ve Nejat İşler, Timuçin Esen gibi oyunculara tiyatro sahnelerinden alışkın olduğumuz Ezgi Coşkun, Moda Sahnesi’nde En Kısa Gecenin Rüyası, Bira Fabrikası, Roberto Zucco gibi oyunlarda oynadı. Filmin başroldeki diğer kadın oyuncusu  Benim Adım Gültepe ve Maral’dan tanıdığımız Bilge Önal bir dönem filmi olan  Muhteşem Yüzyıl dizisinde Rita karekterini canlandırdı. Dolunay dizisinin yıldızı Hakan Kurtaş’ı ise İstila, Süper Nova, Punk Ruck, Kutlama (Festen) tiyatro oyunlarındaki başarılı performansı ile hatırlıyoruz

 

Bu içerikle ilgili etiketler

Martıların Efendisi Filminin çekimleri, Martıların Efendisi ne zaman vizyona giriyor? Martıların Efendisi’nin oyuncuları kimler? Necat İşler hangi filmde rol aldı? Mehmet Günsur’un en son filmi? Deniz Filmleri? Romantik filmler? Erol Avcı’nın Filmleri, Türk Filmleri, Aralıkta vizyona giren filmler, Martıların Efendisi Filminin fragmanı, filmin yönetmeni

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.