Woyzeck Masalı’na Büyük İlgi

Erdal Beşikçioğlu yönetmenliğiyle yeniden karşımızda olan ve 38 oyuncu, 6 müzisyenden oluşan güçlü kadrosuyla rock müzik şöleni yaşatan ‘Woyzeck Masalı’nın galası dün gece UNIQ Hall’de gerçekleşti. Ünlü isimlerin ve özel davetlilerin katılım gösterdiği oyun seyirciden tam not aldı. Gülriz Suriri, Nedim Saban, Hazar Ergüçlü, Gözde Kansu, Pelin Öztekin, Cem Yiğit Üzümoğlu davete katılan isimler arasındaydı.

Georg Büchner’in ‘Woyzeck’ adlı oyunundan uyarlanan ve bir rock müzikali olarak karşımıza çıkan Woyzeck Masalı, sezon boyunca  tiyatro sahnesi UNIQ Hall’de sanatseverlerle olacak. Önümüzdeki günlerde; 26 Ekim, 14 Kasım ve 30 Kasım’da sahnelenecek oyunun tarihleri biletix.com’dan takip edilebilir.

İnsan nedir? “Biraz toprak, biraz toz, biraz et, biraz kan” mı? İnsanı “insan” yapan nedir? Georg Büchner, dünya tiyatro literatürünün en önemli oyunlarından biri olan Woyzeck’te “insan olmak” olgusunu; erdem, ahlâk ve iyilik kavramları üzerinden sorguluyor. Her zaman zorunlu ve haklı görülen savaşta; yoksulluk, sınıf farklılıkları, toplum baskısı içinde, insan daha fazla uçuruma sürüklenmeden insan olabilmeyi ve insan kalabilmeyi ne kadar başarır? Gerçekliğin saptığı böyle kaypak bir dünyada insan ne içindir?

Yönetmen: Erdal Beşikçioğlu
Kompozitör: Onur Yüce
Koreograf: Binnaz Dorkip
Yön.Yrd. : Elvin Beşikçioğlu
Repetitör: Fahrettin Güven
Yapımcı: Nadir Koçoğlu
Yürütücü Yapım: Tatbikat Sahnesi
Yön.Asist: Güneş Altınbaş S.
Işık: Mustafa Bal
Sinevizyon: Emre Yıldız
Ses: Burak Abacıoğlu

Woyzeck Masalı Oyuncular:
Adem Aydil – Korhan Başaran – Ayça Eren – Aytek Şayan – Mertcan Semerci
Berkan Şal – Burcu Özberk – Buse Kara – Burak Küçükosman – Deniz Atlı
Güneş Uydaş – Müjde Kızılkan – Metehan Güler – Melih Efeçınar – Onur Yüce
Okan Eken – Onur Dilek – Zülal Süer

Woyzeck Masali Müzisyenleri:
Gitar Süleyman Bağcıoğlu
Davul: Barış Menküer
Klavye: Murat Köselioğlu
Bass: Mehmet Öztürk
Saksafon: Onur Yüce

İçerikde Bulabilecekleriniz?

woyzeck masali tiyatro oyununda kimler oynuyor? woyzek masalı Tiyatro oyununda yönetmeni kimdir? Erdaş Beşikçioğlu Kimdir? Erdal Beşikçioğlu hangi oyunları yönetti? Erdal beşikçioğlu hangi oyunlarda oynuyor? Uniq Hall’de hangi oyunlar var? Woyzeck Oyunun konusu? woyzeck oyunun fotoğrafları, müzikal oyun woyzeck ne zaman oynuyor? woyzeck’in biletleri nerede satılıyor?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.