AKS (Akasya Kültür Sanat)’da Tiyatro ve Müzik Birarada

0

AKS’de dolu dolu konser ve dinletiler devam ediyor

Sonbaharda birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına ve unutulmaz dinletilere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat (AKS) yeni haftaları da dolu dolu eğlenceyle karşılayacak.

Akasya Kültür Sanat, hafta sonu boyunca birbirinden ünlü isimleri ve ustaları sahnesinde ağırladı. AKS, önümüzdeki hafta da yine çok ilgi gören oyunlara ve dinletilere ev sahipliği yapacak.

Biletler günler öncesinden tükendi!

Sezona hızlı bir giriş yapan Akasya Kültür Sanat Merkezi’nde 6 Ekim Cuma Akşamı Behzat Ç’nin dizi müziklerini de yaparak adından çokça söz ettiren rock grubu Pilli Bebek sahne aldı. Özgün tarzı ile büyük beğeni toplayan grubun konser biletleri günler öncesinden tükendi.

Cumartesi günü de Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış’ın görkemli oyunculuğuyla sahneye koyduğu “Ayrılık” adlı tiyatro oyunu Akasya Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Ayrılmalarına rağmen birbirinden kopamayan bir çiftin hikâyesinin anlatıldığı oyunun biletleri de günler öncesinden bitti.

7’den 70’e herkes için müzik, tiyatro, sanat ve eğlencenin adresi olan AKS, Ekim ayı boyunca birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek

12 Ekim Perşembe Nedim Saban tarafından sahneye taşınan ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Leyla’nın Evi” tiyatro oyunu sahnelenecek.

13 Ekim Cuma Günü Türk Rock Müziği dinleyicilerinin beğenerek takip ettiği “Yüksek Sadakat” AKS sahnesinde konser verecek.

28 Ekim Cumartesi Günü ise AKS sahnesi Ekim ayının kapanışını minik izleyicileri ile yapacak. Çocuk edebiyatının başyapıtlarından “Küçük Prens” eserinin “Küçük Prens ve Çiçek” adıyla sahneyeuyarlanarak hazırlandığı çocuk oyunu ile çocuklar eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayacak.

AKS Ekim Ayı Programı;

12 Ekim Perşembe 20.30 “Leyla’nın Evi”

13 Ekim Cuma 20.30 “Yüksek Sadakat”

28 Ekim Cumartesi 13.00 “Küçük Prens ve Çiçek”

AKASYA KÜLTÜRSANAT

Akasya 3. Kat Kültür, Sanat ve Sinema Katı

Akasya , Çeçen Sok. No : 25. Acıbadem – Üsküdar

34660 Istanbul

Tel: 0216 339 9599

www.akasyakultursanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.