Yıldızları buluşturan İş Sanat Etkinlikleri’nin Biletleri 12 Ekim’den itibaren satışta

Kasım ayı etkinliklerinin yanı sıra klasik müzik ve caz konserleri ile dünya müziği ve dans gösterilerinden seçili etkinliklerin biletleri 12 Ekim Perşembe günü saat 10.00’dan itibaren satın alınabilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yerli projeler, dünya müziği konserleri ve çocuk etkinliklerinin biletleri aylık olarak satışa sunulacak. İş Sanat’ta etkinlikler yine 20.30’da başlayacak, çocuk etkinliklerinin saati ise 15.00 olacak.

İş Sanat  Klasik müzik Konserleri:

3 Kasım’da, Eivind Gullberg Jensen yönettiği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile açılış yapılacak. Soprano Mari Eriksmoen ile birlikte İş Sanat’ın her yıl öne çıkan isimlerden birisini davet ettiği gecede  performanslarıyla hafızalarda yer eden genç sanatçılar Umut Sağlam (çello) ve Yiğit Karataş (keman) açılış konserinin solistleri olacak. Birde 20. yy yarılarında ortaya çıkan unutulmaz kemancı Grammy ödüllü sanatçı Pinchas Zukerman, Avrupa’nın en köklü oda topluluklarından biri olan Camerata Salzburg eşliğinde 7 Aralık, Perşembeakşamı İs Sanat sahnesine konuk olacak.

Maestro John Rigby yönetimindeki Johann Strauss Orkestrası, İngiliz tenor Nicky Spence ve soprano Corinne Cowling eşliğinde 2018 yılbaşı özel programıyla 4 Ocak, Perşembe akşamı dinleyicilere muhteşem bir Viyana gecesi yaşatacak.

İs Sanat, 9 Ocak, Salı akşamı iki yıldız solisti Zürih Oda Orkestrası eşliğinde bir araya getirecek. Günümüzün en önemli akordeon sanatçılarından Richard Galliano ve iki Echo Klassik ödüllü Alman keman sanatçısı Arabella Steinbacher kulaklarınızın pasını silecek bir konsere imza atacak.

Kuşağının dikkat çeken piyanistlerinden Lars Vogt, 2015 yılında müzik direktörlüğü görevini üstlendiği ve The Guardian’ın ’Britanya’nın en iyi oda orkestrası’ dediği Royal Northern Symphony ile ilk kez 27 Nisan, Cuma akşamı İs Sanat sahnesinde olacak.

Piyano repertuvarına getirdiği olağanüstü yorumların yanı sıra doğaçlama yeteneğiyle de adından söz ettiren, iki Echo Klassik ödüllü Gabriela Montero, Birleşik Krallık’ın önde gelen yaylı orkestralarından Scottish Ensemble eşliğinde 15 Mayıs, Salı akşamı sahne alacak.

İş Sanat Caz  konserler

Diskografisine sığdırdığı 10 albüm ile platin satış rakamlarına ulaşan, Grammy ödüllü İsveçli besteci ve şarkıcı Lisa Ekdahl23 Kasım, Perşembe akşamı İstanbullu hayranları ile buluşacak.

Büyüleyici sesiyle yeni dönem caz vokallerinin arasından sıyrılan Hailey Tuck15 Şubat, Perşembe akşamı ilk kez İstanbullu hayranları ile buluşacak. Konserde sanatçıya caz müzik dünyasının güçlü isimleri Eric Harland (davul), Joe Sanders (bas) ve Rick Simpson (piyano) eşlik edecek.

Buika  da İş Sanat’ta

Tutkuyla seslendirdiği aşk şarkılarıyla ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Latin Grammy ödüllü İspanyol şarkıcı Buika, “Para mi” albümünün dünya turnesi kapsamında 21 Aralık, Perşembe akşamı bir kez daha İş Sanat sahnesinde olacak.

Lyon merkezli dans topluluğu Pokemon Crew,

Dans kariyerine sayısız ödül sığdıran ve modern dansın süperstarlarından biri olan Carlos Acosta, yepyeni topluluğu Acosta Danza ile Saddler’s Wells’teki prömiyerlerinin ardından 6- 7 Kasım tarihlerinde İş Sanat’ta iki gece üst üste İstanbullu dans severleri büyüleyecek.

İki Fransa Şampiyonluğu, bir Avrupa Şampiyonluğu ve üç Dünya Şampiyonluğu bulunan Lyon merkezli dans topluluğu Pokemon Crew, “Ve… Perde!” başlıklı gösterisiyle İs Sanat’ta. Topluluğun sinema ve hip hop dünyasını bir araya getireceği çok özel performansını kaçırmamak için 25 Nisan, Çarşamba akşamını şimdiden not edebilirsiniz.

Mehmet Erdem, 30 Kasım, Perşembe akşamı sürpriz konukları ile birlikte Çalgı Çengi, Polis, Leyla ile Mecnun gibi birçok film ve diziye bestelediği eserleri Kulislerden Şarkılar konseriyle İs Sanat’ta seslendirecek.

Fantastik Hikâyeler Makinesi

Geçtiğimiz yıl kapalı gişe oynayan, sevilen oyuncular Tuba Ünsal, İbrahim Selim, Ata Berk Mutlu, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı Fantastik Hikâyeler Makinesi 26 Kasım, Pazar günü saat 15.00’da İs Sanat’ta.

Biletler:

İş Sanat Ana Gişesi’nden ve Biletix üzerinden 12 Ekim’den itibaren temin edilebilecek.

 

 

 

www.issanat.com.tr

https://www.youtube.com/user/issanatsm/ / https://play.spotify.com/user/issanat

https://www.facebook.com/issanathttps://twitter.com/issanat

https://www.instagram.com/issanat

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.