Borgo’da sahne İrem Candar’ın!

0

 

Cuma akşamları düzenlediği konserler ile leziz yemekler ve kokteyller eşliğinde kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin rotasını Ulus’a çeviren Borgo’da bu hafta İrem Candar sahne alıyor. Teoman’ın Bana Öyle Bakma şarkısında yaptığı düetle adını geniş kitlelere duyuran İrem Candar, 13 Ekim Cuma günü saat 22.00’de, kendi besteleri ve cover’ları ile keyifli bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.

 

Mahalle sıcaklığını Ulus’tan tüm İstanbul’a yayan Borgo, her cuma akşamı düzenlediği konserlerine İrem Candar ile devam ediyor.

 

2006 yılında Monopop adlı gruba katılarak aktif müzik hayatına başlayan İrem Candar, Teoman ile birlikte Duş şarkısını seslendirdi. Candar’ın adını geniş kitlelere duyuran şarkı ise, yine Teoman ile birlikte söylediği Bana Öyle Bakma oldu. 2012 yılında Erik Ağacı albümünü çıkaran sanatçı, düet ve soundtrack çalışmalarının yanı sıra, ikinci albümünün hazırlıklarını da sürdürüyor. İrem Candar, 13 Ekim Cuma günü saat 22.00’de, kendi bestelerinden cover’lara uzanan keyifli bir repertuvar seslendirmeye hazırlanıyor.

Borgo’da, 20 Ekim Cuma Six Pack, 27 Ekim Cuma günü ise İpek Dinç Yüce sahne alacak. Girişlerin ücretli olduğu konserlerin başlama saati 22:00.

irem candar konserleri, irem candar kimdir, irem candar nerede sahne alıyor? hayatı,  kiminle düet yaptı, irem candar sahnesi,  müziği,borgo konserleri, borgo sanatçıları, borgo müzik,borgo yemek,borga sahnesinde kimler var

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.