Uzun bir süredir sinemaseverlerin beğenisini kazanan, yönetmenliğini Merve Gezen’in yaptığı Scrabble, Halk Özel Ödülüne değer bulundu.  5-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen“MarmariSANart” topluluğunun bir projesi olan ve “Bu Festival Marmaris’in Marmaris Hepimizin” sloganıyla yola çıkan 3. Marmaris Kısa Film Festivali’nde ulusal yarışma kategorisinde yarıştı.

Festivale yurtiçi ve yurtdışından toplam 134 filmin katıldı, Marmaris Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz gün düzenlenen ödül töreninde 12 dalda ödül verildi…, ödül için yarışan 40 film arasından Merve Gezen’in yönettiği “Scrabble” filmi “Halk Jürisi Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Merve Gezen’in 4 farklı kadın karakterin (CEO, hayat kadını, köylü kadını ve öğrenci) scrabble oyununun başına oturarak her türlü kadının şiddete maruz kaldığını konu alan “Scrabble” ın başrollerinde Janset Paçal, Defne Halman, Kadriye Kenter ve Özge Erdem gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Başarılı dört kadın oyuncuya filmde Asyak Akınhay ve Cemre Naz Derin adlarında iki çocuk oyuncu da eşlik ediyor.

Ödül ile ilgili duyguları ifade eden filmin yönetmeni Merve Gezen ise şunları söyledi; “Filmimizin seyirci tarafından izlenilip beğenilmesi ve bu ödüle layık görülmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Filmimizi gelip izleyen herkese tesekkür ediyoruz.”

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.