Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “AHUDUDU”, Panda Fikir Sanat organizasyonunda 14 Ekim Cumartesi Günü Pendik The Green Park Hotel’de seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük starları tarafından yorumlanan ve Cary Grant’ın başrolde oynadığı bir film olarak da bilinen (Arsenic and Old Lace), Tiyatrokare’nin yeni yorumu, Nedim Saban imzası ile yeniden sahneye uyarlandı. Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından oynanan oyununun başrollerini Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban paylaşıyor.

Melek Baykal, yıllar sonra “Ahududu” ile sahneye dönerken Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle dönüyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran var!

“Ahududu” 14 Ekim Cumartesi Günü Saat: 20.30’da Pendik The Green Park Hotel’de…

Birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla bir araya getiren organizasyonların biletleri ise buradaetkinlikvar.com adresinden satılıyor.

Yazan: Joseph Kesselring
Uyarlayan/Yöneten: Nedim Saban
Dekor: Barış Dinçel
Işık Tasarım: Yüksel Aymaz
Kostüm: Günnur Çaras
Yardımcı Yönetmen: Erdinç Doğan
Oyuncular: Suna Keskin/ Melek Baykal/ Nedim Saban/ Cem Güler/ Halim Ercan/ Bülent Seyran/ Dicle Alkan/ Birol Engeler/ Özgür Yetkin

ahududu oyuncuları, ahududu sahnelerde, ahdudu oyun programı, ahududu turnede, ahududu nerelerde oynuyor, konusu nedir,kimler rol alıyor,biletleri nerede satılıyor

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.