Michael Kiwanuka, 27 Eylül’de Zorlu PSM’de!

0
Michael Kiwanuka

Emmy ödüllü “Big Little Lies”da müziğin başrolünde konumlanan Michael Kiwanuka, 27 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Geçtiğimiz günlerde aldığı Emmy ödülüyle başarısını taçlandıran HBO’nun hit serisi “Big Little Lies” aracılığıyla da müziğini milyonlara yayan sanatçı, “Garanti Caz Yeşili” konserleri kapsamında, 27 Eylül’de Zorlu PSM’de! Serinin karakterlerini yansıtmak için başvurduğu vurucu melodiler bu konserde, Michael Kiwanuka’nın zarif yorumuyla birleşerek unutulmaz bir deneyime dönüşecek.

Blues-funk melodilerini, etkileyici sözler ve zarif bir yorumla buluşturan Michael Kiwanuka, Big Little Lies’da da derinliğini tüm dünyaya yaydığı müziğini, “Sahne Üstü Ayakta” konser deneyimiyle Zorlu PSM’de İstanbullu sanatseverlerle buluşturacak. Kısa sürede müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan İngiliz müzisyen, dinleyicilere retro pop ve soul müzik ekseninde bir büyü yaşatacak.

Bilet Satış Fiyatları

Tam 120 TL, Öğrenci 95 TL

www.dirensanat.com/Müzik

 kimdir, Müzik haberleri, Müzik yazıları, Konserler nerede klasik müzik konserleri hangi sahnelerde? ruck müzik konserleri nerelerde, pop müzik, eylül konserleriiçin nerelere gidilir? zorlu PSm konserleri, programları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.