ALUK ONAT AKBULUT’TAN GİTAR KONSERİ

0
HALUK ONAT AKBULUT KLASİK GİTAR KONSERİ

Semiha Berksoy Opera Vakfı  bir klasik gitar konseri ile ‘Bahara Merhaba’ diyor. Haluk Onat Akbulut 15 Mayıs 2015 Cuma günü saat 19:00’da Zorlu Center Şehir Sahnesi Meydan Fuaye’de klasik gitar konseri verecek. Bilkent Üniversitesi’nde başladığı gitar eğitimini Almanya’da sürdürdükten sonra çalışmalarına devam eden Haluk Onat Akbulut, 1998 yılında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın açtığı ‘Genç Yetenekler Yarışması’nda gitar dalında birinci oldu. Sanatçı, Dale Khavanagh , Thomas Müller Pering, Hubert Kappel, Alfonso Moreno, Tilman Hoppstock, Jorge Caballero, Anielo Desidero, Tadashi Sasaki, Manuel Baruecco, Pepe Romero ,Alirio Diaz ve David Russell ile workshop çalışmalarına katıldı, Türkiye’de ve Almanya’da konserler verdi.

 

Haluk Onat Akbulut, ücretsiz konserinde Bach, Brouwer, Scarlatti, Sor, Cardoso, Mendelssohn, AlbenizTarrega ve Dyens’in eserlerini seslendirecek.

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.