EMMA SHAPPLIN 25 MAYIS’TA HALİÇ KONGRE MERKEZİ’NDE

0

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olan ve birçok kez konser veren Fransız şarkıcı Emma Shapplin 25 Mayıs Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde bir konser veriyor.

300 öğrenciden oluşan Bilkent Filarmoni Orkestrası ve Korosu’nun eşlik edeceği konserinde sanatçı ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ türküsünü de Türkçe olarak seslendirecek. Türkiye’de Power Love Fm’in katkıları ve Sony Music etiketiyle yayınlanan ‘elektro pop rock’ türünün en ilginç örneklerinden biri olmaya aday yeni albümü ‘Dust Of A Dandy’ ile ‘The Lovers’ isimli single çalışmasını ve videosu büyük ilgi gören Emma Shapplin, 24 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da da Akasya AVM D&R mağazasında sevenleri ile buluşacak. Dünya çapında 2 milyon albüm satışı yapan ve altın plak ödülüne değer bulunan Emma Shapplin, müzikal kariyerine klasik müzik ile başlayıp sonrasında rock müzik ile yoluna devam etti. İki müziği kullanarak özel bir tarz geliştirdi. Albümlerinin her aşamasında katkıda bulunan sanatçı bu yeni albümünün de tüm şarkılarını İngilizce yazdı, besteledi, fotoğraf çalışmalarını ve prodüktörlüğünü de üstlendi.

emma-shapplin-dust-of-a-dandy

 

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.