BAŞKENTTE FİLM MÜZİKLERİ RÜZGARI

0

Başkentte Film Müzikleri Rüzgarı!

50 Kişilik Dev Kadro, Muhteşem Konser

Perdenin ardındaki müziği keşfedin…

 IFMO 3 - Fotograf-Murat Güneri

 

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası (İFMO), 2014 konser sezonunu 4 Ocak Cumartesi saat 20.30’da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda vereceği muhteşem bir konser ile başlatıyor.
İTÜ MİAM desteği ile çalışmalarını sürdüren İstanbul Film Müzikleri Orkestrası (İFMO), ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Kemal Kurdaş Salonu’nda vereceği muhteşem konser ile sanatseverlerle buluşuyor.

4 Ocak 2014 Cumartesi akşamı saat 20.30’da ODTÜ K.K.M., Kemal Kurdaş Salonu’nda düzenlenecek olan konserde İFMO; Star Wars, Jurassic Park, Gladyatör, Karayip Korsanları, Pembe Panter, James Bond ve hafızalardan silinmeyen daha nice filmlerin senfonik müziklerini, görüntüleri eşliğinde seslendirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

İstanbul Film Müzikleri Orkestrası’nın 50 kişilik sanatçı kadrosuyla gerçekleştireceği konserde ayrıca, izleyicileri birbirinden farklı sürprizler de bekliyor!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.