“KADIN İŞİ BANKA SOYGUNU” 17 OCAK'TA

0

Meltem Cumbul, Filiz Ahmet Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı, TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “Kadın İşi Banka Soygunu”nun; eğlenceli, hareketli, samimi bir o kadar da heyecan dolu fragmanı yayında! 17 Ocak’ta vizyona girecek filmde, bir arkadaş dayanışmasına ve “Kadın İşi Banka Soygunu”na tanık olacaksınız!

 

Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının trajikomik macerasını anlatan “Kadın İşi Banka Soygunu”nun beklenen fragmanı yayınlandı. Fragman, küçük dünyalarında ayakta kalmaya çalışan ama sürekli engellere takılan 4 yakın arkadaşın, hayatlarını rayına sokabilmek için kurdukları hayalden yola çıkarak kalkıştıkları acemi banka soygunuyla heyecanlandırırken, bir yandan da yaşadıkları bu trajikomik olaylarla izleyenleri eğlendiriyor.

Kocasının onu terk etmesiyle, maddi – manevi çok zor bir dönem geçiren ve iki buçuk yaşındaki oğluyla beraber tekrar annesinin evine dönen Gülay (Meltem Cumbul), bir yandan sağlık sorunlarıyla boğuşurken diğer yandan da kredi borçlarını ödemeye çabalar. Ne yazık ki işler Gülay’ın umduğu gibi gitmez ve ödeyemediği borçlar yüzünden banka, sahibi olduğu küçük tekstil atölyesinin tüm makinelerine el koyar. Hayatının en zor dönemine giren Gülay o kadar çaresizdir ki, en yakın arkadaşları Bilge (Filiz Ahmet), Nihal (Özge Ulusoy) ve Dürdane (Esra Dermancıoğlu) ile dertleştiği bir gece, kalan tek yolun bir banka soymak olduğunu söyler. Şaka gibi başlayan bu konuşma, 4 arkadaşı sürprizli bir maceranın içine sürükler. Dışarıdan tamamen komediye dönen soygun planı, kendi içlerinde ise bir nevi dostluk ve ilişkiler sınavına dönüşür.

2 

TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini A. Taner Elhan’ın yaptığı “Kadın İşi Banka Soygunu”nda başrolleri; Meltem Cumbul, Filiz Ahmet Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu başrolü paylaşıyor. Usta oyuncular Meral Çetinkaya ve Ayten Uncuoğlu ile Ferit Aktuğ, Erdal Cindoruk, Ayşen İnci, ve Gökçe Eyüboğlu’nun rol aldığı filmde Sadi Celil Cengiz ve Murat Güven Akpınar konuk oyuncu, Ali Erkin Saltukoğlu ise, çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyor.

 

Kimi zaman güldüren, kimi zamansa duygu dolu anlar yaşatan film, 17 Ocak 2014, Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

FİLMİN FRAGMANI:

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.