TİYATRO SEYİRLİK'TEN " YA BAŞARAMAZSAK"

0

Tiyatro Seyirlik Yeni Sezonda Perdelerini Kadıköy’deki Kendi Sahnesinde Açıyor…

 

Tiyatro’nun usta oyuncusu ve ekranların sevilen ismi Hüseyin Avni Danyal tarafından kurulan Tiyatro Seyirlik, Kadıköy’de kendine ait yeni sahnesinde, David Tristam’ın “The Secret Lives of Henry and Alice” eserinden çevrilen “Ya Başaramazsak” adlı oyunu ile sezona iddialı bir başlangıç yapıyor:

Uzun yıllardır evli olan Henry ve Alice’in ilişkileri, yaşadıkları sıcak, coşkulu ve abartılı davranışlarının sayısı azalıp alışkanlıklarının sayısı artmaya başladığında bir çıkmaza doğru sürüklenir. Ortaya kızgınlıklar ve düş kırıklıkları çıkmaya başlar. Monoton giden evliliklerini sürdürmeye çalışan bu umutsuz çiftin hayallerini artık başka kadınlar ve başka erkekler süslemektedir… Kimi zaman masum, kimi zaman kışkırtıcı, kimi zamansa trajikomik fantazilerle süslü bu düşlerin tek tanığı ise kırmızı süs balığı Orca.

Deal_23122013_seyirlik

 

Evlilik ilişkilerine mizahi bir biçemle yaklaşan, seyircisine kendi ilişkilerini sorgulatarak, düş ve gerçek arasında keyifli bir yolculuk yaptıran 2 perdelik bu komediyi Gürol Tonbul yönetiyor. Dekor ve kostüm tasarımını Tayfun Çebi‘nin, çevirisini Sinan Gürtunca’nın yaptığı oyunda Hüseyin Avni Danyal ve Ebru Saçar rol alıyor.

 

“Ya Başaramazsak” Aralık ve Ocak aylarında tüm Cuma ve Cumartesi günleri saat 20:30’da Kadıköy, Tiyatro Seyirlik Sahnesi’nde… Biletler mybilet.com’da.

 

 

 

Tiyatro Seyirlik

Bahariye Caddesi, Sakızgülü Sokak

Mustafa Kemal Ekşi Pasajı No: 31
Kadıköy / İstanbul

Tel

216 345 66 65

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.