Perihan Savaş “Yalnız Hayaller Kaldı” Filmi ile Kamera Karşısında

0

Yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği, Mehmet Ali Arslan’ın yöneteceği Yalnız Hayaller Kaldı filminin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın başrollerini paylaştığı duygu dolu mahalle hikâyesinde Tuba Daştan, Fırat Temir, Ecem Baltacı, Dilruba Balbınar, Selin Soytürk, Sevim Akdeniz, Alican Ayas, Onat Erkan, Yavuz Pekdiker ve Yeliz Bozkurt Üstündağ da rol alıyor.

Emekli, karısını kaybetmiş ve dört çocuğuna büyük sorumluluk duygusuyla bakan bir babanın kızının hastalığıyla başlayan dramına ve onları bir arada tutma çabasına tanıklık edeceğimiz filmde organ bağışı ve gençlerin hayatlarını özgürce yaşama sürecinin etkileri de anlatılıyor.

Teknolojinin insan hayatına olumlu yanlarının yanı sıra yalnızlaştırma ve yabancılaştırma etkilerini de görmekteyiz. Mahmut Cevher’in kaleminden Nimet Erdem’in senaryolaştırdığı öyküde hüzün, sevgi, acı ve umut dolu öykülerin gerçekçi bir temelde hayatı oluşturduğuna tanıklık edeceğiz.

 

Haziran ayının ikinci haftası İstanbul’da çekimlerine başlanacak olan filmde Yeşilcam’ın ünlü simalarına birçok genç oyuncu eşlik ediyor. Film bu yanıyla filmde olduğu gibi gerçek hayatta da kuşaklar arası buluşmayı amaçlamış oluyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.