Hollywood ünlüleri 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne destek verecek

0

Bir dönem ‘Beyaz Saray’da çalışan ve ABD’nin aranan sanat danışmanlarından Ceylan Ecer, annesi tasarımcı Semra Ecer’in “Siyah-Beyaz” sergisi için Türkiye’ye geldi. Ecer “11. Uluslararası Antakya Film Festivali’ne, ABD’nin ünlü sanat ve sinema isimleri destek verecek” dedi.  

Sanat galericisi ve danışmanı Ceylan Ecer, ABD’de çok sayıda ünlü isimle ortak sanat çalışmaları yaptığının altını çizerek, bu alanda edindiği tecrübeleri Türkiye’deki depremzedeler için kullanmayı hedeflediğini ifade etti. Ceylan Ecer, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenenlere destek amacıyla 11. Uluslararası Antakya Film Festivali’nde yapılacak çalışmalara da değinerek, şunları aktardı:

Festivalin sloganı ve mottosu yakında duyurulacak

“Biliyorsunuz çok üzücü bir deprem yaşadık şubat ayında. Vicdan taşıyan herkes üzüldü, destek oldu. İşin sanat ve sanatçı kısmında ise sürdürülebilir destek ve rehabilitasyon için çok çaba sarf ettik. Şimdi sizin aracılığınızla söylemek istiyorum ki, ABD sanat camiasının ünlüleri, Hollywood oyuncuları, yapımcıları bu desteği 11. Antakya Film Festivali’nde gösterecek. Yakında açıklanacak bir motto, bir slogan ile dünyaya duyurulacak, bütün imkanları seferber ediyoruz. Hem festival yönetimini hem de katkıda bulunacakları tebrik ediyorum.”

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.