30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ’nde Bir Bilet ile Birden Fazla Konser

0

30. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ +1’Lİ GECE GEZMESİ İLE TÜM KADIKÖY’E YAYILIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen 30. İstanbul Caz Festivali kapsamında 13 Temmuz Perşembe akşamı düzenlenecek +1’li Gece Gezmesi, Kadıköy ve Moda sokaklarına yayılıyor. Tek bir biletle farklı mekânlarda müzik dolu bir gece yaşamak isteyenler için biletler passo.com.tr, Passo mobil uygulaması, Passo perakende satış noktaları ile İKSV ana gişede.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 26 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali, 7-19 Temmuz tarihleri arasında kapılarını müzikseverlere açmaya hazırlanıyor. Festivalin en çok merak edilen etkinliklerinden +1’li Gece Gezmesi13 Temmuz Perşembe akşamı festival coşkusunu Kadıköy-Moda hattındaki sevilen mekânlara taşıyor. Festivalin bu yıl +1’in desteğiyle, sekizinci kez düzenleyeceği etkinlik, Kadıköy sokaklarında müzikseverlerin keyfine artı bir katarak müzik keşifleriyle dolu bir gece rotası sunuyor.

“Festival içinde festival” vadeden +1’li Gece Gezmesi kapsamında Kadıköy ve Moda’da tek bir biletle giriş yapılabilecek 4 mekânda 10 konser gerçekleştirilecek. Moda SahnesiDorock XLThe Wall ve Kadıköy Sineması’nın evsahipliği yapacağı etkinlikte müzikseverler Kadıköy-Moda hattında mekik dokuyaca

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.