Gigi Öğretmen’den Anneler Gününe Özel Şarkı: “Benim Küçük Bebeğim”

0



Eğitici – öğrendirici çocuk şarkıları projesinde “GigiÖğretmen” ismi ile tanıdığımız Gizem Çelik, anneler gününe özel şarkısı “Benim Küçük Bebeğim”i On Air Music Co. markası ile yayımladı.

Kızı Gece ile birlikte seslendirdikleri “Benim Küçük Bebeğim”in söz ve müziği Gizem Çelik’e ait. Miks ve Mastering de ise solo projelerinden tanıdığımız müzisyen Barış Çapkın’ın imzası yer alıyor.

“Benim Küçük Bebeğim” şarkısı ile ilgili olarak Gizem Çelik şu açıklamayı yapıyor:
“Ben küçükken babam bana ve kardeşime sevgisini anlatan, bizden bahseden, doğaçlama besteler yapardı. Bu bizim çok hoşumuza giderdi. Kızım Gece ile benim de böyle bir şarkımız ve anımızın olmasını istedim.

O daha küçükken ve ben de gençken; hayata bıraktığımız güzel bir anı oldu. Bu şarkımızı umarım anne ve babalar çocuklarına, çocuklar da annelerine babalarına söylesinler. Onlara da bir anı olsun. Duygularımız dinleyen herkese geçsin; ‘Anneler Günü’ kutlu olsun.”

“Benim Küçük Bebeğim”i dijital müzik servislerinden dinleyebilir ve klibini Gigi Öğretmen YouTube kanalından izleyebilirsiniz:

Spotify I Apple Music I fizy I Muud I Deezer I YouTube Music

YouTube Klip: https://youtu.be/se935uEC7CQ

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.