Tuğçe Altuğ ; Kelebekler Filmi / Tiyatro/ Sinema / oyunculuk / Filmler / Tiyatro Oyunu / Türk Filmi

0

Tiyatro Dizi Film ve Sinema oyunculuğu yapan oynadığı pek çok rollerle ödüller alan Sandance En en iyi film seçilen Kelebekler filminin oyuncusu Tuğçe Altuğ ile yapacağımız söyleşiye bekleriz. Söyleşimiz instagram sabitdogan hesabı ile 17/06/2020 çarşamba saat 22:00’de sonrada Diren Sanat youtube kanalında yayınlanacak. Soru cevap yapacağız. yorumlarınızı bekliyoruz.

nbsp;

TUĞÇE ALTUĞ KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğan Tuğçe Altuğ, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2010 yılında tiyatro kariyerine başlayan Altuğ, sergilediği başarılı performanslarla birçok ödül kazandı. Tiyatro kariyerini sürdürürken bir yandan da kısa filmler ve reklam filmlerinde yer alan Tuğçe Altuğ, “Küçük Sırlar”, “Sen de Gitme”, “Uçurum”, “Evlerden Biri”, “Yılanların Öcü” gibi dizilerde oynadı. Tuğçe Altuğ ayrıca “Kaybedenler Kulübü”, “Dünyanın En Güzel Kokusu”, “Kelebekler” gibi filmlerde yer aldı.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.