Nedim Saban Kemal Kılıçdaroğlu ile Görüşerek Tiyatroların Sorunlarını Paylaştı

0

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ Nedim Saban ile bir görüşme gerçekleştirdi. Tiyatrokare’nin yapımcısı yönetmeni ve oyuncusu Nedim Saban; Özel Tiyatroların sorunlarını paylaştık dedi.

Nedim Saban yaptığı açıklamasında; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugün beni makamına kabul ederek, özel tiyatrolar olarak yaşadığımız sorunları dinledi, kendi adıma naçizane düşüncelerimi ve önerilerimi paylaştım. Tez konum olan tiyatro salonlarının yeniden açılması ve aktif olarak özel tiyatrolara tahsis edilmesi , sorunlarımıza daha köklü bir çözüm üretecek ve tüm meslektaşlarımızın önerilerini gündeme alacak bir tiyatro kurultayının organizasyonuna açık olduğunu belirtti. Sevdiğimiz ortak filmler, oyunlar, artık hayatta olmayan değerli oyunculardan konuştuk, gelecek nesillerin daha çok sanatla buluşması için karşılıklı düşlerimizi dillendirdik. Otizmle ilgili önerdiği bir filmi izlenecekler listeme aldım. Teşekkür ederim, Ankara’nın soğuğunu kırdı sıcak yaklaşımıyla.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.