YILDIZ SİNEMA GÜNLERİ KISA FİLM BAŞVURULARI BAŞLADI! 

0

30 yılı aşkın süredir sinemasever öğrencilerin katkılarıyla varlığını sürdüren YTÜ Sinema Kulübü bu yıl da çalışmalarına devam ediyor!

Nisan ayında düzenleyeceği YILDIZ SİNEMA GÜNLERİ etkinliğinde sinemaseverler, genç yetenekler ve sektörün önemli isimlerini bir araya getirmeyi amaçlarken atölye, panel ve söyleşilerle renkli bir haftanın haberini de veriyor.

Haftanın her gününde sinemanın farklı bir kolunda olacak etkinliklerin ana başlıklarından bazıları şöyle; Anime-Animasyon, Belgesel, Kısa Film…

Program dahilinde gösterilecek Kısa Filmler, alımları 15 Şubat 2020 tarihine kadar yildizsinema.com’dan yapılacak ve sonrasında festival ekibinden oluşan jürinin seçimleri sonucunda belirlenecek, gösterim hakkı kazanan filmler Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Cep Sineması’nda gösterime sunulacaktır. Festival kapsamında düzenlenecek gösterim seçkisine ulusal çapta tüm öğrenciler katılabilirler.

Programın tamamı için takipte kalın.

instagram.com/yildizsinemagunleri

twitter.com/YSinemaGunleri

Yıldız Sinema Günleri İletişim Ekibi

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.