Kapıların Dışında, savaşın acımasızlığını, birey ve toplum üzerindeki yıkıcı etkisini gözler önüne seren, seyirciyi koltuğunda rahatsız eden, düşünmeye yönelten, başarıyla sahnelenmiş, başarıyla yorumlanmış, en önemli savaş karşıtı oyunlardan biri. Gerçek tiyatroseverlerin ilgiyle izleyeceği bir oyun.  Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği ‘Kapıların Dışında’ oyununu Ersin Umut Güler ve Başarılı oyuncusu Cenk Dost Verdi’ye sorduk

Röportajımızı Diren Sanat youtube kanalında izledikten sonra abone olup paylaşabilirsiniz. İsterseniz röportaj hakkındaki düşüncelerinizi altına yorum olarak ekleyebilirsiniz.


nbsp;

 Kapıların Dışında, Joko’nun Doğum Günü, Kürklü Venüs, Karanlığın Ötesinden Gelen Sesler gibi oyunları sergileyen Yolcu Tiyatro, yolcuğu boyunca yenilenerek gelişti, güçlendi, kitlelere başarılı eserler ulaştırdı. Sahneledikleri her oyun, sezonun en etkili ve başarılı oyunlarından biri oldu. Yılmadılar… Böbürlenmediler…. Biz yaptık aynı tarza devam edelim demediler. Her seferinde farklı bir yöntemle yollarına devam etti….  Popülerlikle beslenmeden, derdi olan oyunları; çağdaş bir yorum ve estetikle sahneledi. İyi Tiyatro yapmaktan öte tiyatronun ancak adanmış bir ekip İşi olacağını da gösterdi. Bu aynı ruh ve adanmışlıkla bu sezon ‘Kapıların Dışında’ oyununu yenileyip sahneye koydular. Çünkü onlar ‘Kapıların Dışında’ olmanın ne demek olduğunu iyi biliyorlar. Elbette ki  duruma iki taraftan bakarsak içerde olanda dışarda olanda kapının dışındadır sonuçta…. 

Bugün @yolcutiyatro’nun sahneye koyduğu #kapılarındışında oyununun Yönetmeni Ersin Umut Güler ve başarılı oyuncusu @cenkdostverdi ile samimi bir söyleşi gerçekleştirdik. Diren Sanat Youtube kanalında izleyebilirsiniz. Bizi takip edip abone olmayı unutmayın.

www.dirensanat.com

Sponsorluk ve reklam ve her türlü destek için bizlere 0 505 2450184 numaralı telefon/whatsap hattından ulaşabilir. info@dirensanat.com adresine mail atarak ileşime geçebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.