Box Office’in 1 – 3 Kasım hafta sonu değerlendirmelerine göre ‘7. Koğuştaki Mucize’ 327.856 seyirci tarafından izlenerek üst üste dördüncü hafta sonunda listenin ilk sırasında yer aldı. Toplamda 3.654.710 seyirci tarafından izlenen film, ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’ndan beri üst üste dört hafta sonunu gişenin birinci sırasında geçirmeyi başarabilen ilk yapım oldu. Toplam seyirci sayısında ise bu filmi geçerek halihazırda yılın en çok izlenen filmi unvanına sahip oldu.

Bir önceki hafta sonunda gösterime giren Ali Atay’ın yönettiği ‘Cinayet Süsü’ yüzde 16,5 oranında bir düşüle 114.632 seyirciye ulaşarak listenin ikinci sırasında yer aldı. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit Çakmak, Aziz Kedi tarafından yazılan ve Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt, Binnur Kaya, Feyyaz Yiğit Çakmak, Mert Denizmen, Mehmet Özgür, Aycan Koptur’un başrolleri paylaştığı polisiye, on günde toplamda 427.770 seyirci tarafından izlendi.

Beşinci hafta sonunu geride bırakan iki yapımdan ‘Kral Şakir Korsanlar Diyarı’ 78.480 seyirciyle listenin üçüncü sırasında, ‘Joker’ ise 54.990 seyirciyle dördüncü sırasında yer aldı. Haftanın beklenen yeni filmi ‘Terminatör: Kara Kader (Terminator: Dark Fate)’, 50.930 seyirciyle beşinci sırada açılışını gerçekleştirdi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.