Tüm hızıyla süren ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’na bu hafta Pow Trio konuk olacak. Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’dan oluşan Pow Trio, ENKA Oditoryumu’nda müzikseverlere notalarla örülmüş yepyeni hikâyeler anlatacak.

 

Yılın her döneminde sanata sahnesinde yer açan ENKA Kültür Sanat, 15 Ekim Salı akşamı Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’ın oluşturduğu Pow Trio’yu ağırlıyor. Klasik, sinematik ve eklektik etiketler taşıyan müzikal bir çizgiye sahip olanekip, ENKA Kültür Sanat sahnesinde geniş repertuarlarından eserler seslendirecek. Yorumlarında hikâye anlatıcılığını ön plana çıkartan Pow Trio, birbirinden bağımsız gibi gözüken ama ortak bir yolculuğa hizmet eden eserleri ile saat 20.30’da seyircisini selamlayacak.

 

Yaklaşık on senedir fırsat buldukça beraber çalan, repertuarlarını bir CD’de toplamaya karar veren Pow Trio, piyasaya çıkacak yeni albümlerinde orijinal bestelere ve Güney Amerika müziği repertuarından seçme eserlere yer veriyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.