“Pera’da A Capella” Konserleri
Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu’nu Ağırlıyor

23 Mart 2019, Söyleşi: 16.00, Konser: 17.00


Pera Müzesi’nde devam eden “Pera’da A Capella” konser serisi Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu’nun gerçekleştireceği performans ile devam ediyor. Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlenen konser, 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de başlıyor. Konser öncesi gerçekleştirilen söyleşi, Gürcü halk şarkılarına odaklanıyor.

Pera Müzesi’nde devam eden “Pera’da A Capella” konser serisi, üçüncü performansında Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu’nu ağırlıyor. Şefliğini İberya Özkan Melaşvili’nin yaptığı koro, Gürcü halk müziği yanı sıra, geleneksel çok sesli Kafkas halk şarkılarını da repertuarında bulunduruyor. Koro, Gürcü müziğindeki polifonik ve armonik yapıyı Anadolu şarkılarına taşımasıyla öne çıkıyor. 23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak konser öncesi gerçekleştirilen “Atölyede Sohbet” etkinliği, koro şefi İberya Özkan Melaşvili ve koristleri sınırlı sayıda müziksever ile buluşturuyor.


“Pera’da A Capella” 
konser serisi kapsamında REZONANS 13 Nisan’da, SİRENE 18 Mayıs’ta sahne alacak.

20 TL olan konser biletleri Biletix’ten ve konser günü Pera Müzesi’nden temin edilebilir. Pera Müzesi Dostları biletlerini %50 indirimli olarak müzeden alabilir. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir.

“Atölyede Sohbet + Konser” biletleri 25 TL’dir. “Atölyede Sohbet” saat 16:00’da başlar, katılımcı sayısı 10 kişiyle sınırlıdır. Biletler Biletix üzerinden kategori seçilerek temin edilebilir.

Detaylı Bilgi

Amber Eroyan – Grup 7 İletişim Danışmanlığı / aeroyan@grup7.com.tr (212) 292 13 13

Büşra Mutlu – Pera Müzesi / busra.mutlu@peramuzesi.org.tr (212) 334 09 00

Gürcü Sanat Evi Çoksesli Korosu

Koro Şefi: İberya Özkan Melaşvili

Koristler: Asya Alıcı, Burcu Saral, Elif Kansız, Natya Nur Özkan, Begüm Ayşe Olgun, Gamze Aydın, Nidal Aras, Serpil Yıldırım, Zeynep Erdim, Mehmet Çetinkaya, Tahir Ayne, Yaşar Süleyman Yazıcı, Berkay Erdim, Hasan Fatih Selçuk, Ömer Seçgün, Tevfik Oytun Aka, Ekin Kazan, Ezgi Aksoy, Simge Boztuna, Diyar Kılıç, Fulya Taşan, Meltem Aydın, Tamara Aydın, Yeşim Alpaydın, Bülent Özgen, Lela Bekirishi

Program

16.00 – 17.00 Atölyede Sohbet
17.00 – 18.00 Konser

Diren Sanat youtube kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.