8 SEZONDUR KAPALI GİŞE OYNAYAN “PROFESYONEL” İLE SEYİRCİYİ SELAMLIYOR

 

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 12 Şubat’ta perdelerini açıyor. Sahnenin büyük beğeni toplayan 13 performansını özel bir seçkide bir araya getiren 31. Yıl Tiyatro Buluşmaları, 8 sezondur kapalı gişe oynayan “Profesyonel” oyunu ile başlıyor.

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, ilk haftayı yönetmen haftası olarak belirleyerek İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Işıl Kasapoğlu’nun Profesyonel oyunuyla açılışı yapacak. Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Gülen Çehreli, Cenap Oğuz’un rol aldığı Profesyonel, 12 Şubat Salı akşamı izleyicisine soluk soluğa dakikalar yaşatacak.

Buluşmaların bir sonraki konuğu 14 Şubat Perşembe akşamı Sâdık Hidâyet’in romanından sahneye uyarlanan, yine Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde ve Sermet Yeşil’in tek başına rol aldığı Kör Baykuş oyunu olacak. Buluşmalara 18 Şubat’ta Tiyatroadam’ın sahneye koyduğuMeçhul Paşa oyunu, 26 Şubat’ta ise Duru Tiyatro’nun Yüzleşme adlı oyunu konuk olacak.

 

ENKA’da Tiyatro Baharı Yaşanacak

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, 5 Mart’ta Perdeci Oyuncuları – Aysa Prodüksiyon imzalı1984 – Büyük Gözaltı oyunu, 19 Mart’ta Gizem Bilgen’in koreografisini yaptığı dans gösterisi disLOKASYON ile devam edecek.

 

27 Mart Dünya Tiyatro Günü bu yıl sahne yine deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ve orkestrası ile ünlü sanatçıları ağırlayacak. Çiğdem Erken ve ENKA Kültür Sanat özel prodüksiyonuyla beşinci kez gerçekleştirilecek Sahnelerden Aşk Şarkıları özel konserinde sürpriz oyuncular ve ünlü isimler sahne alacak.

 

Bahar aylarını tiyatro şölenine dönüştürecek etkinliklere 2 Nisan’da Moda Sahnesi’nin sahnelediği Kıyı, 8 Nisan’da Zebercet oyunu ile Talimhane Tiyatrosu, 10 Nisan’da Tiyatro Öteki Hayatlar’ın Persona oyunu, 12 Nisan’da Tiyatro Hemhal’in sahnelediği Tırnak İçinde Hizmetçiler, 15 Nisan’da Dostlar Tiyatrosu’nun Merhaba oyunu konuk olacak.

 

Bize Bir Tiyatro Müzesi Gerek

9 Nisan günü saat 13:30’da Müjdat Gezen, Can Gürzap, Tilbe Saran, Şevket Çoruh, Özalp Birol gibi sanatçıların katılımı ile gerçekleşmesi planlanan, yeni kurulmuş olan Türkiye Tiyatro Vakfı’nın düzenlediği  “Bize Bir Tiyatro Müzesi Gerek” adlı Panel sonunda dinleyicilerle, konu çerçevesinde sohbet edilecek, sorular yanıtlanacak. “

 

En güzel melodiler

Çocukların da yine unutulmadığı Tiyatro Buluşmalarında ENKA Sahnesi, 3 Mart’ta Barış için Müzik Orkestrası’nın sahne alacağı – Neşeli Pazarlar etkinliğine ev sahipliği yapacak.

 

Buluşmalar kapsamında düzenlenecek tüm etkinlikler, ENKA Oditoryumu’nda saat 20.30’da Barış için Müzik Orkestrası 11:30’da gerçekleştirilecek.

 

31. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları’nın etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz. Etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur  adreslerini takip edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.