Bırak İçeri Gireyim

0

Kült korku filmi “Bırak İçeri Gireyim”in sahne uyarlamasının provaları devam ediyor…  Zorlu PSM & DOT işbirliğiyle yepyeni bir oyun: “Bırak İçeri Gireyim”, 5 Şubat’ta Zorlu PSM’de perde açıyor!

 

Zorlu PSM’nin DOT işbirliğiyle hayata geçirdiği, Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film “Let the Right One In”in sahne uyarlaması (Jack Thorne) “Bırak İçeri Gireyim”, 5 Şubat’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek prömiyeri için gün sayıyor. Zorlu PSM prodüksiyonuyla, Murat Daltaban yönetmenliğinde sezon boyunca sahnede olacak oyunun provaları tüm hızıyla devam ediyor. “Bırak İçeri Gireyim”in biletlerine, biletix.com ve Zorlu PSM Biletix gişelerinden ulaşılabiliyor.

 

Ajvide Lindqvist’in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı ödüllü kült film “Let The Right One In”, ilk olarak sinema ve televizyon filmlerinin yanı sıra birçok tiyatro oyununa imza atmış Jack Thorne tarafından sahneye uyarlandı. Aynı adı taşıyan oyun, şimdi de Murat Daltaban yönetmenliğinde Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Bırak İçeri Gireyim”, öteki olmanın ağırlığını farklı biçimlerde taşıyan iki çocuk Oskar ve Elias’ın hikayesini konu alıyor. Oskar, zorbalıkla baş etmeye çalışan bir çocuk. Elias ise Oskar’ın yan dairesine taşınan gizemli, sonsuz bir yaşamın içine hapsolmuş, uzun yıllardır aynı yaşta yaşayan biri. Peş peşe yaşanan gizemli çocuk cinayetlerinin gölgesinde kalmış bir banliyö mahallesinde, dehşet verici ve dokunaklı bir ilk aşk hikâyesinin sunulduğu oyun, Atakan Akarsu, Begüm Akkaya, Selçuk Borak, Baran Can Eraslan, Uygar Özçelik, Meriç Rakalar, Şirin Kılavuz Sevinç, Tan Temel, Umutcan Ütebay’ı aynı sahnede buluşturuyor.

 

Bırak İçeri Gireyim”in prömiyeri, 5 Şubat akşamı Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşecek. Sezon boyunca sahnelenecek oyun, 6 Şubat & 15 Şubat tarihlerinde de tiyatroseverlerle buluşacak. Biletlere biletix.com ve Zorlu PSM Biletix gişelerinden ulaşılabiliyor.

 

BIRAK İÇERİ GİREYİM (LET THE RIGHT ONE IN)

SAHNEYE UYARLAYAN: JACK THORNE

JOHN AJVIDE LINDQVIST ‘IN AYNI ADLI ROMAN VE FİLMİNDEN UYARLANMIŞTIR.

YÖNETEN: MURAT DALTABAN

ÇEVİREN: MELİSA KESMEZ

KOREOGRAFİ: TAN TEMEL

MÜZİK TASARIMI: OĞUZ KAPLANGI

SANAT YÖNETİMİ ve KOSTÜM TASARIMI: TOMRİS KUZU

OBLIQUE LAND TASARIMI: ALPER DERİNBOĞAZ

İKİNCİ YÖNETMEN: DOĞU YAŞAR AKAL

OYUNCULAR:

ATAKAN AKARSU, BEGÜM AKKAYA, SELÇUK BORAK, BARAN CAN ERASLAN, UYGAR ÖZÇELİK, MERİÇ RAKALAR, ŞİRİN KILAVUZ SEVİNÇ, TAN TEMEL, UĞUR BARAN, UMUTCAN ÜTEBAY

PİYANO: YELDA ÖZKURŞUN, KEMAN ve VİYOLA: İDİL SEZGİN, KONTRBAS: OĞUZ ALP ERDOĞMUŞ

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.