Futbol Bir Oyundur

0

Futbol Bir Oyundur’ Çocuk Tiyatrosu ile HDI Sigorta Sanata ve Spora Desteğini Sürdürüyor

Tiyatro metnini Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Enis Fosforoğlu’nun yazdığı, 6 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden “Futbol Bir Oyundur”, ilk olarak İstanbul’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Sporun gelişimi için Türkiye’de faaliyetlerine başladığı ilk günden bugüne destek veren HDI Sigorta, sporda fair play ruhunu aşılayan, sporun faydalarını anlatan ve nasıl doğru taraftar olunabileceğini anlatan “Futbol Bir Oyundur”müzikli çocuk tiyatrosuna verdiği destek ile spora katkı vermeye devam ediyor.

Çocuklara sporun faydalarını ve eğlenerek doğru taraftar olmayı öğreten “Futbol Bir Oyundur”, ilk gösterimini İstanbul’da Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Ebeveynlerinin eşliğinde 250 çocuğun merakla izlediği, 60 dakika süren oyunun hikayesini Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Enis Fosforoğlu kaleme alırken, yönetmenliğini ise Seren Fosforoğlu üstlendi.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile 2018 yılında imzalanan sponsorluk anlaşmalarını hatırlatan, HDI Sigorta’nın ülke sporuna kurulduğu ilk günden bu yana verdiği desteğin altını çizen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Farklı branşlarda verdiğimiz destekler ile kulüplerimizin spora katkısını sürdürülebilir kılma gayreti içerisindeyiz. ‘Futbol Bir Oyundur’ müzikli çocuk tiyatrosu ise, doğru taraftar olmanın ve fair play ruhunun ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. İşin bu boyutu, branş ayrımı gözetmeksizin en az altyapı ve ekonomik süreçlerin sağlıklı yönetimi kadar mühim. Çünkü spor, aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Çocuklarımıza, sahanın içerisinde ya da dışında nasıl davranmaları gerektiğini gösterebilmemiz, en az spor yönlendirilmeleri kadar önemli olduğunu düşünüyorum,” dedi.

6 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap eden, geleceğin spor seyircisini yetiştirmek için hayata geçirilen ve UEFA’dan teşekkür alan “Futbol Bir Oyundur” oyunun tam programı ise şöyle:

20 Ocak 2019, Saat: 12.30

Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM), Ataşehir – İstanbul

27 Ocak 2019, Saat: 12.00

Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM), Maltepe – İstanbul

28 Ocak 2019, Saat: 13.00

Akasya AVM Sahnesi, Üsküdar – İstanbul

1 Şubat 2019, Saat: 14.00

Zorlu AVM Drama Sahnesi, Beşiktaş – İstanbul

9 Şubat 2019, Saat: 13.00

Akasya AVM Sahnesi, Üsküdar – İstanbul

10 Şubat 2019, Saat: 11.00

Fuar Gençlik Tiyatrosu, Konak – İzmir

16 Şubat 2019, Saat: 13.00

Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Tepebaşı – Eskişehir

17 Şubat 2019, Saat 13.00

Yılmaz Güney Sahnesi, Çankaya – Ankara

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.