Sömestr tatilinde Cinemo’yu tercih eden her öğrenciye bir bilet hediye

Sinema kültürüne yepyeni bir vizyon kazandırma anlayışıyla yola çıkan Cinemo, sömestr tatilinde öğrencilere keyifli bir karne hediyesi sunuyor. Beyoğlu’nda kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası Grand Pera ile Ataşehir’de lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Bulvar 216’da konumlanan Cinemo Salonları, yarıyıl tatili boyunca bir bilet alan tüm öğrencilere bir bilet de hediye edecek. 18 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında öğrenci kimliği ile Cinemo gişelerine gelen tüm öğrenciler, “1 bilet alana 1 bilet” kampanyasından faydalanma şansı yakalayacak.

Cinemo, sinema izleme keyfini zirveye taşıyor

Dünya standartlarındaki yüksek görüntü ve ses kalitesiyle ön plana çıkan Cinemo, Emek Sahnesi, VIP salonu ile de sinema izleme keyfini zirveye taşıyor. Bulvar 216’da 6, Grand Pera’da 9 olmak üzere toplam 15 salonda yaklaşık 1.700 sinemaseveri ağırlama kapasitesine sahip olan Cinemo, sinema tutkunlarına konforlu ve büyüleyici bir atmosfer sunuyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.