Sahne Pulchérie Ocak 2019 Programı

0

Beyoğlu’nda 2013 yılından beri çeşitli tiyatro, performans ve dans etkinliklerine ev sahipliği yapan Sahne Pulchérie, yeni yılın ilk ayında birbirinden farklı tiyatro oyunlarını seyirciyle buluşturmaya devam ediyor.

Sahne Pulchérie’de seyirci karşısına çıkan tiyatro oyunları arasında Batı (Kirpi Tiyatro) Kürklü Venüs (Yolcu Tiyatro),  Zabel (BGST – Tiyatro) ve Jacques ile Efendisi (REST Tiyatro) yer alıyor. Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen ücretsiz film gösterimleri kapsamında ise bu ay, Goncourt Edebiyat Ödülü sahibi Fransız yazar Michel Houellebecq’in başrolünde oynadığı Michel Houellebecq’in Kaçırılması (2014) filmi izlenebilecek. Ayrıca Ocak’ta Beyaz Perdede Tiyatro etkinliği kapsamında Denis Podalydès rejisiyle Comédie Française‘de halen sahnelenmeye devam eden Cyrano de Bergerac oyununun profesyonel kaydı, Kirpi Tiyatro, Pathé Live ve Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Sahne Pulchérie‘nin ekranında Türkçe üst yazılı olarak izlenebilecek.

Sahne Pulchérie Ocak 2019 Programı

4 Ocak Cuma (20.30): Michel Houellebecq’in Kaçırılması – Film Gösterimi (Ücretsiz Etkinlik)

11 Ocak Cuma (20.30): Cyrano de Bergerac – La Comédie Française – Beyaz Perdede Tiyatro

Bilet Fiyatı Tam 50.00 TL Öğrenci 35.00 TL

12 Ocak Cumartesi (20.30): Jacques ile Efendisi – REST Tiyatro

18 Ocak Cuma (20.30): Batı – Kirpi Tiyatro

Bilet Fiyatı Tam 50.00 TL Öğrenci 35.00 TL

25 Ocak Cuma (20.30): Zabel – BGST Tiyatro

26 Ocak Cumartesi (20.30): Kürklü Venüs – Yolcu Tiyatro

Bilet Fiyatı 56.50 TL

Sahne Pulchérie Hakkında:

2013 yılında Arzu Bigat Baril’in sanat yönetmenliğinde açılan Sahne Pulchérie, Beyoğlu’nun  keyifli bir sokağında, tiyatroyla beraber çağdaş dans, performans, kukla oyunu gibi farklı sahne sanatlarına yıllardır ev sahipliği yapıyor. Sezon gösterilerinden bir seçki sunma hedefiyle yola çıkan Sahne Pulchérie’nin bugüne dek ağırladığı topluluklar arasında, Semaver Kumpanya, Tiyatro Adam, Çıplak Ayaklar Kumpanyası, Hayal Perdesi, Ustaların Sahnesi, Tiyatro BeReZe, Şermola Performans, Seyyar Sahne, Tiyatro Hemhâl, BGST Tiyatro, REST Tiyatro, Kirpi Tiyatro ve Yolcu Tiyatro gibi birçok isim yer alıyor. Seyircilere cuma ve cumartesi akşamları kapılarını açan Sahne Pulchérie’deki tüm oyunlar Fransızca veya İngilizce üst yazıyla sahneleniyor.


İletişim: 
Sahne Pulchérie
sahnepulcherie@sp.k12.tr
Facebook.com/SahnePulcherie
Twitter.com/SahnePulcherie
Instagram.com/sahnepulcherie

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.