7 Aralık’ta Türk Pop müziğinin sevilen isimlerinden Emre Altuğ ve Sinema Senfoni Orkestrası, Türk Sanat Müziği ile alışılmadık bir biçimde bir araya geliyor.

Emre Altuğ’dan Türk Sanat Müziği Yorumu

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1990’lı yıllarda Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşarak müzik hayatına başlayan Emre Altuğ, 30 yılı aşan sanat hayatına altı albüm ve birçok konser sığdırdı.

İş Sanat Konser Salonu’na konuk olacak Emre Altuğ’un “yeni nesle miras, eski, nesle hatıra” olarak adlandırdığı projesi ”Unutulmayanlar” ile Türk sanat müziğinin unutulmaz şarkılarını senfoni orkestrası eşliğinde sahneye taşıyacak.

2017 yılında çıkardığı ve Türk sanat müziğinin usta ismi Yıldırım Gürses imzalı klasiklerini yorumladığı ‘Yıldırım Gürses Şarkıları’albümünden eserlere de yer verecek olan Emre Altuğ’a, bu projede Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk film müzik orkestrası olma iddiasıyla yola çıkan şef Zdravko Lazarov yönetiminde Sinema Senfoni Orkestrası eşlik edecek. Hakan Ateş’in Genel Sanat Yönetmeni olduğu Sinema Senfoni Orkestrası, Emre Altuğ ile geçmişten günümüze güzel bir yolculuk için sizi İş Sanat’a davet ediyor. Konser, 7 Aralık, Cuma günü, 20.30’da İş Sanat’ta.

Bilet Fiyatları

  • 80 TL
  • 60 TL
  • 45 TL
  • Öğrenci 20 TL

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.