BBDSO Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına duygu dolu bir konser ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Orkestraya Atatürk’ü anımsatan şarkılarla Tuncay Kayış ve Melodi Kayış eşlik ediyor.

Uludağ Premium’un sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteklediği ve klasik müziği daha geniş kitlelere ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), bu hafta “10 Kasım Atatürk’ü Anma” özel konseriyle Bursalı müzikseverlerle buluşuyor. Orkestra, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yıl dönümünde anmak için 8 Kasım akşamı Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Merinos’ta; 9 Kasım akşamı ise İstanbul’da Tuzla Deniz Harp Okulu’nda sahne alacak. O’nu anımsatan “Yemen Türküsü”, Bülbülüm Altın Kafeste”, “Fikrimin İnce Gülü” gibi eserlerin seslendirileceği konserde, Orkestra’ya Tuncay Kayış ve Melodi Kayış eşlik edecek. Özlem ve duygu dolu geçecek olan bu özel konseri, şef Murat Göktaş yönetecek.

Konser 08.Kasım 2018 Saat 20:00

Bilet Fiyatı İndirimli 10 TL Tam 20 TL

Yer ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ – Merinos, Osmangazi Salonu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.