Gösteri sanatları sektörüne yönelik bir fuar olarak tasarlanan ‘Stage in İstanbul’ 25 Ekim’de Haldun Dormen’in Göksel Kortay, Mustafa Alabora ve Banu Zeytinoğlu  söyleşileriyle başladı…

Etkinlikler arasında tiyatro eleştirisi konulu bir konuşmaya da yer verildi. Tiyatro eleştirmeni ve Hürriyet Gösteri Dergisi Yazı İşleri Müdürü  katıldığı söyleyişi de tiyatro ile diğer sanatlar arasındaki ilişkilerde tartışıldı.

“Stage in İstanbul” Hami Çağdaş röportajı

“Stage in İstanbul” 25-28 Ekim 2018 tarihleri arasında alternatif tiyatrolar üzerine gerçekleştirilecek sempozyumlar, tiyatro oyunları, konserler, söyleşiler, paneller, dans gösterileri, atölyelerle devam edecek.

Gösteri sanatları sektörüne yönelik bir fuar olarak tasarlanan ‘Stage in İstanbul’, sahneleri, tiyatro ve dans topluluklarını, sanat eğitimi veren okulları, sahne tasarımcılarını, dekor ve kostümcüleri, makyözleri, ışık tasarımcılarını, müzik aleti yapımcılarını, üniversiteleri, akademisyenleri ve bu alanda yapılan festivalleri bir araya getirecek.

Bilet Fiyatı:

Kombine Bilet – Tam : 34.00 TL – Öğrenci : 19.00 TL

Günlük Giriş Bileti – Tam : 23.50 TL – Öğrenci : 13.50 TL

Röportaj: Sabit Doğan

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.