Elektronik müzik bestecisi, prodüktör ve ses tasarımcısı Başak Günak, nam-ı diğer Ah! Kosmos, ikinci albümü ‘Beautiful Swamp’in lansman konseri için 25 Ekim Perşembe akşamı Salon İKSV’de müzikseverlerle buluşacak… Başak Günak’ın “hassasiyet, yumuşaklık, esneklik ve güç” barındıran bataklık imgesinden esinlenerek tasarladığı albümün lansman gecesine, Mabel Matiz, Elif Çağlar, Gizem Aksu ve Burcu Yankın da katılıyor.

Prodüktörlüğünü Başak Günak’ın yaptığı ve Almanya’nın önemli plak şirketlerinden Compost Records etiketiyle çıkan elektronik müzik türündeki ikinci albümü ‘Beautiful Swamp’in tamamlanması iki yıl sürdü.  Berlin ve İstanbul’da kaydedilen albümde toplam 10 şarkı var. Albümü bataklık imgesinden yola çıkarak tasarladığını belirten Başak Günak, “Bataklık, bastığın yerin, bedenini tüm ağırlığıyla içine çekmesi ve bunun getirdiği hassasiyet, yumuşaklık, esneklik ve güç demek benim için. Bir adım atmak, bastığım yerden batmak, ama battığım yerden sonra bir adım daha atma ihtimalimin hep olması…” diyor.

Özgür Yılmaz ile birlikte bestelediği ‘Wide’ ve ‘Beyond Dreams’ ile sözlerini Leah Christensen ile ortaklaşa yazdığı ‘Paradise’ dışındaki tüm şarkıların söz ve müzikleri Başak Günak’a ait. Seslerde Günak’ın yanı sıra, Elif Çağlar, Leah Christensen, Mabel Matiz ve Özgür Yılmaz’ın yer aldığı albümün miks’lerini Emre Malikler, mastering’ini ise Calyx Mastering yürüttü. Sanatçıya, asma davulda ve erbanede Burcu Yankın, çelloda Yasemin Özler, geri vokalde Carolin Haentjes, saksafonda ise Barış Ertürk eşlik ediyor. ‘Beautiful Swamp’in ilk single’ı da olan ‘Wide &, 18 Ağustos tarihinde yayınlandı ve şarkının video klibini Harun Güler yönetti. Albümün ikinci single’ı ‘June’ ise 24 Eylül’de, İngiltere’de aylık olarak çıkartılan ve 10’dan fazla dilde yayın yapan, elektronik müzik dünyasının en önemli yayınlarının başında gelen DJ Mag’de prömiyerini yaptı. ‘Beautiful Swamp’, 5 Ekim 2018 tarihinde dijital müzik kanallarının yanı sıra plak olarak da satışa sunuldu.

AH! KOSMOS – BEAUTIFUL SWAMP LANSMAN KONSERİ

TARİH: 25 Ekim 2018, Perşembe

SAAT: 21:30

YER: Salon İKSV

İLETİŞİM

Ah! Kosmos Spotify

Ah! Kosmos iTunes

Ah! Kosmos Soundcloud

youtube.com/ahkosmos

instagram.com/ahkosmos

twitter.com/ahkosmos

facebook.com/ahkosmos

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.