Önceki gün prömiyeri Kadıköy Akla Kara Sahnesinde yapılan “Suit” oyunu ilk gösterimi gerçekleşti. Hikayesi ile seyirciyi düşündürürken güldüren Suit oyunun prömiyeri önceki gün Akla Kara Sahnesinde yapıldı. Eyüp Emre Uçaray’ın rejisini yaptığı oyunda Ümit Kantarcılar, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Melis Kaygılaroğlu ve Ebru Şahin’ rol alıyor.

Oyuncuları Oyunu ve Rollerini anlattılar

“Her erkek gibi benimde pratik çözümlerim var”

Ümit Kantarcılar, “Benim naçizane fikrime göre Suit çok güzel bir oyun. Çok güzel bir ekiple komedi oynuyoruz. Benim bu oyundaki karakterim Bill. Bill in düğün günü sabahında yanında tanımadığı bir kadınla uyanır ve hiç bir şey hatırlamıyor. Hayatta herkesin çıkmaza girdiği bir an vardır, işte bu oyunda Bill çok büyük bir çıkmaza giriyor. Benimde böyle çıkmaza girdiğim durumlar oldu. Her erkeğin yaptığı gibi pratik çözümler yaptım” dedi.

“Ceyhun’la aynı sahneyi paylaşmak mutluluk verici”
Begüm Öner ise “Birlikte oynadığımız ilk tiyatro oyunu süit oldu. Ben Ceyhun u tiyatroda izlerken gerçekten hüngür hüngür ağlıyordum. Şu anda aynı sahneyi paylaşıyor olmak hem gurur hem mutluluk duyuyorum. Ceyhun’u çok başarılı buluyorum sahnede devleştiğini görüyorum. Bu oyunda düğün günü evleneceğim adam arkamdan iş çeviriyor, seziyorum ama düğün telaşı olduğu için bir türlü anlayamıyorum” diye konuştu.

“İki heyecan birden yaşıyorum”

Tiyatro’da Bill’in en yakın arkadaşı Tom’u canlandıran Ceyhun Fersoy, “Bu gün iki heyecanı birden yaşıyorum. hem eşimle oynuyorum hem de oyunun heyecanı var. Çok güzel bir ekibimiz var. Bir İngiliz komedisi. Eyüp Emre Uçaray muhteşem rejisiyle bizi çok güzel birleştirdi oyuna çok az kaldı çok heyecanlıyız” dedi.
“İlk tiyatro oyunum”
Bu oyun ile ilk kez bir tiyatro sahnesinde yer aldığını söyleyen Melis Kaygılaroğlu, “Ben oyunun içine nasıl düştüğü belli olmayan bir şekilde aile ile alakası olmayan oteldeki oda hizmetçisiyim. Enerjisi çok yüksek bir oyun oldu umarım izleyicilere de geçer. Bu benim ilk tiyatro oyunum. Uraz izleyeceği için ayrıca çok heyecanlıyım. Şehir dışında çalıştığı için birbirimizi özlüyoruz ama güzel işler geliyor. Bu dönemde buna şükretmekten başka çaremiz yok” diye konuştu
Konu:

Bir otelin süit odası, yeni bir hayata adım atmak üzere evlilik törenine hazırlanan genç bir çift, hazırlıkları takip eden yakın dostları, ve hayatlarına bir anda giren beklenmedik misafirler ile olaylar…
Peki ya “doğru insan” tam düğünden önce karşınıza çıkarsa? İşte bu soru kahramanlarımızı içinden çıkılmaz gibi görünen sorunların, eğlenceli bir dolantının ortasına sürüklüyor, kahkahalarımızı tutamayacağımız bir dizi komik olay ustaca bir kurguyla sahneye taşınıyor…
Yazar: ROBİN HAWDON

Yöneten: EYÜP EMRE UÇARAY
Yönetmen Yrd: AZİZ CANER İNAN
Dekor Tasarım: TOLGA GÜLERYÜZ
Dekor Uygulama: MURAT YILMAZ
Kostüm: GÜLCAN
Oyuncular: BEGÜM ÖNER , CEYHUN FERSOY, EBRU ŞAHİN , MELİS KAYGILAROĞLU, ÜMİT KANTARCILAR
Fotoğraf: EREN YİĞİT
Afiş Tasarım: GALİP AKSULAR
Yapım: JEST TİYATRO
Reji Asistanı:, MELTEM COŞKUN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.