“BENİM FESTİVALİM” 13 Bin Genci Kucakladı

0

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve sadece 21 yaş altı gençlerin girebildiği ‘’Benim Festivalim’’ sevilen sanatçıları ve dopdolu içeriği ile KüçükÇiftlik Park’ta 13.000 gence unutulmaz bir gün yaşattı.
 

Türkiye’nin en büyük gençlik festivali ‘’Benim Festivalim’’ 20 Ekim Cumartesi, şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta gençlere hayallerinin ötesinde bir festival deneyimi yaşattı.

 

Sevilen starların sahne aldığı etkinlikte gençler birbirinden farklı söyleşi, atölye ve programlar ile rengarenk festival dünyasını deneyimlediler. 13.000 gencin katıldığı festivalde gençler eğlencenin tam anlamı ile tadını çıkardı.

 

Festivalin diğer bir heyecan verici olayı sanatçıların sosyal medyadan seçilen festival takipçileri ile konser öncesi kuliste bir araya gelerek fotoğraf çektirip sevgi ile kucaklaması oldu.

 

Burası ‘’Benim’’ Sahnem!

Festivalin sahnesini sosyal medyada yayınladığı acapella videoları ile ilgi çeken şarkıcı Ekin Beril ateşledi. Hemen sonrasında sahneye çıkan Yok Öyle Kararlı Şeyler grubu sevilen şarkılarıyla eğlencenin dozunu arttırdı.  

   

Amerika’dan geldikten 48 saat sonra “Benim Festivalim”sahnesine çıkan Aleyna Tilki, dünyaca ünlü müzisyenlerin prodüktörü dj Diplo’yla gerçekleştireceği single müjdesinin ardından ilk konserini KüçükÇiftlik Park’ta verdi. Müzik listelerinde rekorlar kıran Aleyna Tilki, Sen Olsan Bari, Cevapsız Çınlama, Yalnız Çiçek, Dipsiz Kuyum gibi dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Sahne kostümü ile de ilgi çeken başarılı sanatçıya hareketli parçalarda 8 dansçı eşlik ederken, “Uzun İnce Bir Yoldayım” ve KüçükÇiftlik Park’ın rockçı ruhuna da uygun bir şarkı olan “Show Must Go On” şarkısı ile 10 kişilik vokal grubunun eşlik ettiği Aleyna Tilki türkü ve rock coverları ile festivalin ateşini daha da yükseltti. Binlerce genç ile birlikte hem dans edip hem de şarkı söyleyen Aleyna Tilki bitmeyen enerjisiyle sahnede devleşti.

 

Son yılların en sevilen pop starı Edis’in heyecan verici çok özel sahne şovları ve güçlü performansı ile festival coşkusu artarak devam etti. Her şarkıda farklı duygular yaşatan Edis kendi şarkılarının yanı sıra gençlerin sevdiği pek çok ünlü şarkıyı kendi tarzında yorumlayarak hayranları ile söyleyip gençlere hem duygusal hem de eğlenceli dakikalar yaşattı.

   

Rock müziğin efsane ismi Teoman ise sahnenin son konuğuydu. Binlerce genç, sanatçının sevilen ve unutulmaz şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Teoman’ın sahnedeki enerjisi gençlere de geçerek saksafon ve keman şovları ile festival coşkusu daha da tırmandı.

 

İlham Veren Bir Festival

 

Sevilen sosyal medya fenomeni ve menajer Güray Gürsel yaşam tecrübeleri üzerine keyifli sohbeti ile gençlere ilham verdi. Aerobik jimnastiğin Türkiye’deki genç ve başarılı ismi Ayşe Begüm Onbaşı sporcu kimliği, gösterilerinde yaşadığı duyguları, bir yandan okul hayatını nasıl yürüttüğünü açıklayarak, sporun mutlaka herkesin hayatında olması gerektiğinden bahsetti. Ünlü doğa bilimci Serdar Kılıç aslında doğada insanı iyileştirecek her şeyin var olduğunu ve hayatımızda müzik aleti yapmaya kadar ne kadar özel bir yeri olduğunu ilginç örneklerle anlattı.

 

Festivalde, gün boyu aralıksız süren color-up aktivitesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük inovasyon topluluğu Makers Türkiye ile kodlama ve 3d tasarım atölyesi, kay kay alanı, muhteşem söyleşiler ve atölyeler ile gençler hafızalardan uzun süre çıkmayacak deneyimler yaşayarak, gelecek yıl aynı yerde olacaklarına dair şimdiden söz verdiler. 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.