KIBRIS’TA FERHAT GÖÇER KONSERİ

0

KIBRIS’TA FERHAT GÖÇER KONSERİ

Kıbrıs’ın benzersiz doğasında, harika bir tatil için  en  doğru  seçenek olan  Elexus Hotel 6 Ekim Cumartesi gecesi muhteşem sesi ve yorumlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Ferhat Göçer’i görkemli sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Göçer aşk şarkılarıyla kulakların pasını silerken, Elexus Hotel’de konuklarına dünya mutfağından değişik lezzetler sunacak.

Konser Günü: 6 Ekim Cumartesi

Konser Saati: 22:15

Konser Yeri: Elexus Hotel Resort Spa

Basın Bilgi : Ayla CAMADAN PEÇE / 0537 632 0630

FERHAT GÖÇER KİMDİR?

Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası’nı kuran ve konserler veren sanatçının “Ferhat Göçer” isimli ilk albümünü 2005 yılında yayınlandı. 2007 yılında ikinci albümü olan ‘Yolun Açık Olsun’ ile ödül kazanan ve popülaritesini arttıran Ferhat Göçer,  ‘Anadolu Aryaları’ adlı projesi ile İstanbul’dan Diyarbakır’a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi. 2008′ ‘Çok Sevdim İkimizi’ çıkardığı albümde ‘Biri Bana Gelsin’ en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. Daha sonra arka arkaya 2009 yılında ‘Buddha-Bar XI’ bir çok isimle elektronik dans albümü çıkardı. 2010 yılında ‘Biz Aşkımıza Bakalım’ , 2011’de ‘Seni Sevmeye Aşığım’ ,  2013’de ‘Kalbe Kiralık Aşklar’, ve en son albümü  2015 yılında ki ‘Sığmıyorsun Geceye ve Zamana’ ile  farklı müzikleri halka sevdirmeye çalıştı.  2016’da iki tane single çıktı.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.