‘Göktaşı’ Filminin Afişinde Büyük Yanlışlık

1

“Ayla Filminin Kurgu yönetmeni Mustafa Presheva, ‘Göktaşı’ filminin afişinde isminin bulunmasına tepki gösterdi. kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada bir filmin kurgusunu yapmanın çok zor bir iş olduğunu ve ‘Göktaşı’ filminin  kurgusunun ‘tarafıma ait değildir” diye belirti.

Kamuoyuna Duyuru;

Geçtiğimiz hafta vizyona giren, yapımcılığını Furkan Yeşilnur’un, yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği Göktaşı” filminin afiş ve jeneriğinde Kurgu Yönetmeni olarak adım bulunmaktadır. Söze konu filmin kurgusu tarafıma ait değildir.

Bir filmin montajı günlerce hatta haftalarca süren meşakkatli ve titiz bir çalışmanın sonrasında gerçekleşir. Şu an eş zamanlı olarak devam eden iki farklı uzun metraj filmin kurgusunu yürütmekteyim. Haberim olmadan gerçekleşen bu yanlış bilgilendirmeyi kamuoyunun dikkatine sunarım.

 

Saygılarımla,

 

Mustafa Presheva

1 YORUM

  1. Bana pek inandırıcı gelmedi. Bence iyi
    Yapamamıştır. Sonra bakıp Ayla filminden gelen imajını yoketmemek için kabul etmemeyi seçmiştir. Yoksa afiş basılacakta adamın haberi olmayacak. Kimi kandırdıklarını sanıyorlar.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.