28 Eylül 2018’de Vizyona Girecek Filmler

0
  • Cesur Savaşçılar
  • (Redbad)
  • Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2018
  • Dağıtım: Özen Film
  • Web Sitesi: http://www.redbadthemovie.com
  • Yönetmen: Roel Reine
  • Oyuncular: Gus Naber, Jonathan Banks, Loes Haverkort, Soren Malling
  • Cesur Savaşçılar Fragman

  • 2- BlacKkKlansman

  • Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2018Dağıtım: UIP FilmcilikEser: Ron StallworthYapımcı: Jordan PeeleYönetmen: Spike LeeOyuncular: John David Washington, Alec Baldwin, Adam Driver, Jasper Pääkkönen 

    Konu:Spike Lee’nin yönettiği ve John David Washington, Alec Baldwin, Adam Driver, Jasper Paakkönen’in oynadığı BlacKkKlansman, 28 Eylül 2018′de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.
    Film, Ku Klux Klan sorununun çok farklı bir boyutunu perdeye getiriyor.

    Film, Ku Klux Klan sorununun çok farklı bir boyutunu perdeye getiriyor.

 

3-Kayıp Aranıyor

KAYIP ARANIYOR

(Searching)

 

Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2018

Dağıtım: Warner Bros.

Yönetmen: Aneesh Chaganty

Oyuncular: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La

 

4- Küçük Ayak

Karey Kirkpatrick ile Jason Reisig’in yönettiği ve Zendaya, Channing Tatum, Gina Rodriguez ile Danny DeVito’nun seslendirdiği animasyon film Küçük Ayak (Smallfoot), 28 Eylül 2018’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Küçük Ayak tüm dünyada bilinen bir efsaneyi yerle bir ederek sinemalara geliyor. Parlak ve genç Yeti, varolmadığına inandığı bir şey, yani “bir insan” bulduğunda “Küçük Ayak”, Koca Ayak efsanesini tepetaklak ediyor. Bu “Küçük Ayak” haberi küçük yeti topluluğunu, kendi karlı ve soğuk köylerinden başka bir hayatın olup olmadığını araştırmak için eğlenceli, cümbüşlü ve çok neşeli büyük bir keşfe çıkaracaktır.

 

5- Göktaşı

Caner Erzincan’ın yönettiği ve Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak ile Tuna Orhan’ın oynadığı Göktaşı, 28 Eylül 2018′de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Sinehane tarafından vizyona çıkarılıyor.
Trakya’nın köylerinden Günebakan’da halk kuraklıktan dolayı yağmur duasına çıkar fakat gökten yağmur yerine hiç beklenmedik bir şekilde göktaşı parçaları yağar. Hemen ardından köye akın eden Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar, köylülerin topladıkları göktaşı parçalarını ciddi ücretler ödeyerek satın almaya başlar. Köylüler taşları satmaya çalışırken bir yandan yabancı ajanlarla diğer yandan Muhtar İsmet’in türlü çeşitli numaralarıyla uğraşırlar.

6- İyi Oyun

Müzik: Gripin

Senaryo: Emre Sirel

Yönetmen: Umut Aral

Oyuncular: Mert Yazıcıoğlu, Yiğit Kirazcı, Afra Saraçoğlu, Hakan Kurtaş, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz, Kerem Bürsin

Bilgisayar oyunu League of Legends oynayan beş gencin Türkiye’de gerçekleşecek turnuvaya hazırlık sürecini anlatan sıra dışı bir gençlik filmi.

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.