‘Sezonun en heyecanla beklenen dizisi’: Çukur

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan ‘Sezonun heyecanla ve özlemle beklenen dizisi hangisi?’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu geçen sezona damga vuran Çukur dizisi aldı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketler devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sezonun heyecanla ve özlemle beklenen favori dizisi sizce hangisi?’ sorusu soruldu.

Ankette dev oyuncu kadrosu ve hikayesiyle fark yaratan Çukur oyların yüzde 55’ini alarak açık ara birinci oldu. Onu yüzde 23 oyla Ufak Tefek Cinayetler takip ederken Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisi yüzde 12 oy aldı. İstanbullu Gelin yüzde 10 oy oranıyla dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi; kızların yüzde 43’ü, erkeklerin ise yüzde 65’i sezonun heyecanla ve özlemle beklenen favori dizisi olarak Çukur’u tercih etti.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.